Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noctifer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levél kapcsán a Zugügyvédnek egy tegnapi cikk jutott az eszébe, amely azt fejtegette, hogy Magyarországon nincsen tényleges fogyasztói érdekvédelem a pénzintézetekkel szemben.   Tisztelt Zugügyvéd!   Elkeseredésemben és mélységes csalódottságomban…..
TheElf küldte be az alábbi levelet témaindítónak. A garancia és jótállás sajátos értelmezése nagyon is jellemző szűk kis hazánkra, sajnos a több tízmilliós új építésű ingatlanok esetében is simán lerázzák magukról az ilyenfajta kötelezettséget az építtetők, főleg,…..
A telekmegosztás az ingatlanügyek külön műfaja, főleg, ha az önkormányzat is bekavar. A Zugügyvéd közzéteszi az alábbi levelet, hátha valakinek van valami ötlete. Szia Zugügyvéd, Szívesen Vennénk a párommal egy-két jó tanácsot az ügyünkben- bár már nagyon…..
Noctifer 2008.05.16 00:35:23
Én ajánlom a Duna House (www.dh.hu) ingatlanközvetítő-hálózat ügyvédeit. Részemről megértem az elkeseredés miatti dühöt, amely a szomszéd hátráltatásában csapódna le, viszont nem tartom helyesnek az agresszív hozzáállást, tehát békés utat javasolnék, midnenekelőtt ügyvéd tanácsának kikérését, utána lehet eldönteni, hogy érdemes-e pereskedni, netán meg lehet-e egyezni peren kívül.