Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. bögöbö

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétfői Napi érdekes már ma megjelenik a 23-i ünnep miatt és ráadásul meglehetősen erős válogatás készült. Holnap délben is várunk benneteket egy hiánypótló cikkel. Az 1956-os eseményeket egy egészen más megközelítésből láthatjuk: Rémhírek és álhírek a forradalomról! 1862. Giuseppe Garibaldi…..
A g-vel kezdődő szó kilőve. Mindenki döntse el, mivel helyettesíti magában. Szóval, ha én miis lennék, akkor megrémülnék a népszerűségem zuhanásától. Tudnám, hogy előbb-utóbb baj lesz abból, hogy a közvetlen beosztottaim, a hozzám hű emberek, rokonaim, szomszédaim…..
Dr. bögöbö 2015.09.03 20:15:06
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: "A ballibák nem gondolkoznak normálisan. Ők fanatikus eszméikért képesek eltörölni az emberiséget. " Szemben veletek, fasisztákkal.
  Ez az ország élhetetlen lett. Nem jó itt lenni. Még csak nem is elviselhető, amivé néhány év leforgása alatt vált az a hely, ahová születtem. Idióták voltak régen, vannak ma és lesznek is mindig. Itt is, más országokban is. A rossz folyamatok, hibás döntések ellen szót…..
Dr. bögöbö 2015.07.23 22:49:15
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Kissé leegyszerűsített olvasata a poszt mondanivalójának, de tőled nem is vártam mást.
Akarom, vagy sem: szinte mindenhol találkozom azzal az egyre inkább felbugyogó gyűlölettel, ami valószínűleg eddig is jelen volt a társadalomban, de ilyen mértékben nem tört felszínre. Rotyog az már évtizedek, talán évszázadok óta, de az ember - többek között - attól ember,…..
Dr. bögöbö 2015.06.28 10:43:29
Már tegnap elkezdődött. Békésen cigiztem a garázsban, amikor valaki bedobott egy kézigránátot közém.  Mivel mégsem tölthettem az éjszakát az autó alatt, felderítettem a zaj valódi forrását: a garázs ajtaját működtető szerkezet rugója pattant el unalmában. Stirlicesen…..
Eredetileg az volt a tervem, hogy kicsit undok leszek és rendhagyok, a kormány tagjainak ízléséről ejtve néhány szót. De változott az agyállásom, úgyhogy nagyon undok leszek. Már évekkel ezelőtt kialakult egyfajta kölcsönösség a kormány és köztem. Ők szarnak rám, én meg…..
Dr. bögöbö 2015.02.21 00:55:12
@maxval bircaman szerkesztő: Birca, lefogadom, hogy te titkon szerelmes vagy Edgarba... Ugrásra készen várod minden megnyilatkozását, hogy azon nyomban jól leönthesd kakaóval. Egyébként büszke lehetsz, te is bekerültél a cikkbe.
Edgar: ez az egyik legjobb posztod, sőt poszt, amit valaha olvastam.
Nemrég a Mai Manó Ház Facebook oldalára posztoltunk egy fotót egy 91 évvel ezelőtt megrendezett amerikai szépségversenyről, mely képet nagy népszerűség övezte. Úgy gondoltuk, hogy utánajárunk a történetnek és megnézzük kik szerepelnek a képen és milyen fotók vannak még a…..
Ma van a közmédia napja, (oppardon, A Közmédia Napja, nehogy baj legyen majd ebből is) ami többek között azért is nagyon vicces, mert a comment:com ellen indított egyik perük keresetében azt írják igen kioktató stílusban, hogy olyan, hogy közmédia, nem létezik, ilyen szervezet…..
Dr. bögöbö 2014.09.06 23:29:44
@NYJetsTD: Szép találat! Engem a Behajtó70 kollégához hasonló jobber megmondóemberkék századannyira sem tudnak felb@szni, mint a "Otrokócsy Rozália"-féle (tényleg, honnan szedik ezeket a neveket???) álkívülálló, megjátszottan részrehajlás-mentes kamuprofilok álobjektív szépelgései, amelyek -érdekes módon- mindig az ellenzéket ekézik a maguk *kifinomult módján. (*Számomra már messziről ordít a jelenlétük a Facebook-on, de rendszeresen látom naiv honfitársaimat véget nem érő vitába szállni velük. És sajnos tapasztaltam, hogy a "Rozáliák" rutinos, begyakorlott csúsztatásaikkal, készen kapott brosuraszövegeikkel általában "győztesen" kerülnek ki ezekből a csörtékből.)
Dr. bögöbö 2014.09.07 14:54:34
@.Pierre Bezuhov.: "a jobboldali szolgalényeknek ez lett betanítva, hogy napkeltézi kell a közmédiát érő kritikákra."

Ahogy drágabolgáruraznak, ha a Klubrádió megfojtása vagy kálmánolgáznak, ha a már-már leplezetlenül közpénzből fenntartott "független" médiumok kerülnek szóba, miközben, nyilvánvalóan sem a Klubrádiót, sem az ATV-t nem nézik/hallgatják.
Elég gané dolog az, amikor a médiamunkást úgy baszarintják ki melóhelyéről, hogy már elköszönni se tud a rajongóktól. De ez egy igen-igen-igen kemény világ, az esélyét sem szabad megadni, hogy emberünk búcsú helyett még verbálisan jól picsán rúgja volt munkáltatóját…..
Dr. bögöbö 2014.06.08 10:33:20
@Gábor Jonás: Ez nagyon épületes hozzászólás volt. Jellemző a fajtádra és méltó ehhez a blogbejegyzéshez.
Hakapeszi Miki: csalódtam benned, valaha volt egy-két jó szösszeneted. Tényleg örülsz annak, hogy lassan már SEMMILYEN ellenvéleményt tükröző médium, de már műsor sem lesz/lehet az országban? (Ne hivatkozz a HH-re, mióta átnyomták az RTL II-re, alig nézi valaki, a Klubrádió sugárzását is sorra szüntetik meg a még megmaradt vidéki szolgáltatók.)
Vélhetően maga Simon L. László sem gondolta volna, hogy amint bejelenti az új füstpénzt médiaadót, a Népszabadság és a Magyar Nemzet is nagyjából ugyanazt az álláspontot fogja képviselni, és perszehogy nem az "itt a seggünk, tessék belehelyezni mindent, amit a kamrába talált a…..
Dr. bögöbö 2014.06.03 15:24:06
@Csapee: "Fiúk aztán a végén nehogy az derüljön ki, hogy a Simon bissau-guineai útlevele nem volt akkora marhaság:)"

Az egy másik Simon :)
Y-GEN Egy nap a Fidesszel 2014.06.03 00:20:22
Lássuk mi történt tegnap Magyarországon. - A nap első örömhíre: nagyot ment a Simicska-birodalom: 22 milliárd forintot hoztak tavaly - Tovább folytatta a kormány a Norvég Alap által támogatott civilek elleni barbár küzdelmét. A Kehi ellenőrzésekbe kezdett több támogatott…..
A KSH csodaszép térképein sokkoló módon csap az arcunkba mindaz, amiről a különböző lakásárakkal foglalkozó cikkekben, blogbejegyzésekben, ingatlanos cégek sajtóközleményeiben foglalkozik az erre "felszentelt" szakértői gárda.   Amit tudni kell! Ahol nagyon sötét piros a…..
Dr. bögöbö 2014.03.29 00:29:58
@Tizenötmillió Magyarok: Te nem közgazdász vagy, ugye?
Már ahhoz is komoly erőfeszítés kell egy tisztességes ember részéről, legyen gyomra végighallgatni a nemzet egyik adócsalójának miniszterként való megszólalását. Az hogy miniszter lehet egyáltalán, megmutatja a jelenlegi rendszer minden gátlástalanságát. Ha ehhez még…..
Dr. bögöbö 2014.01.30 14:06:46
@Galambos Tarzan: Rendben, gondoljuk végig, bár a sztori valószínűsége nulla. 1. A Jobbik nyer, kilép az EU-ból (vagy kib@sznak bennünket, édes mindegy). 2. Hazatoloncolják 400+ ezer honfitársadat, kivéve téged. 3. Ez az embertömeg hirtelen munkáért fog kuncsorogni itthon. 4. Az meg nem lesz, mivel a beruházások -ahogy ob.szerver mondta- 98%-át az EU finanszírozta eddig. Persze valószínűbb forgatókönyv, hogy a Jobbik is beállna a pénzcsap alá és ugyanolyan gennyláda mafiaállamot építene ki, mint a fityisz és -jóval kisebb léptékben- anno az mszp.
Dr. bögöbö 2014.01.30 14:24:49
Attila pontosan hallotta, amit mondtak, de nem rendreutasított, hanem még rá is kontrázott. Zsigerből. Ez következik a baloldal immár százéves tradíciójából: akasztatni. Mesterházy Attila még azt is el tudja szúrni, amit nem lehet. Most éppen az amúgy sem túl értékes…..
Dr. bögöbö 2014.01.28 07:21:15
@Ne Quid Nimis: Nekem is ez jutott eszembe. Károly szerint a világ: fekete és fehér. Az Index szerint a világ: kommenteket vonz vagy érdektelen a jónép számára. A többi balos picsogás (szerintük).
Dr. bögöbö 2014.01.28 07:25:29
@FILTOL: Mert a fidesznek aztán volt programja! Mégis kétharmaddal nyert, hála az olyan marháknak, mint amilyen te vagy, akiknek elég volt napjában 647-szer elmondani, hogy Gyurcsány a hibás (a világválságért is, persze) és brutális megszorítások és emúttnyóc.
Putyin, Kim Dzsongun, Mugabe, Asszad és Alijev. Elég beszédes névsor, ha a világ legkeményebb kezű diktátoait kell felsorolni, egyikük sem maradhat ki. Meglepő, vagy ha akarom felháborító, ítélje meg ki-ki vérmérséklete szerint, de vannak, aki szerint ebben a névsorban…..
Dr. bögöbö 2013.12.23 11:22:42
@profilo: te beteg vagy.
A KARD Választási abszurdok hete 2013.10.18 16:58:16
Becsukom a szemem és álmodozom. Nem így lesz, de álmaimban olyan szép. Szóval 2014. március 24-én, miután a bajai önkormányzati választás hatodik megismétlése is szavazatvásárlási botránytól hangos, és a szépen tavaszodó időben tűzifa helyett már a zsanai gáztároló…..
  Békében akarunk élni! Olyan világban, amelyben a problémákat nem erőszakkal próbálják megoldani, hanem közös erőfeszítéssel. Ahol a nehézségek láttán megoldást keresnek, nem pedig bűnbakokat.(...) így együtt már hangosabbak vagyunk a gyűlölet minden szavánál…..
Dr. bögöbö 2013.10.02 01:05:13
@berne: Szemet szemért, ha már itt tartunk. Ne nyújtsuk már oda állandóan a másik orcánkat is! (Mindemellett nekem sem tetszett ez a nyílt, szájbarágó szimbolizmus, elég lett volna simán állni hagyni a szobrot, aztán gondoljon mindenki azt róla, amit akar...)
Az MTV Este című műsorának pénteki adásából megtudhattuk, hogy az angolok reszketve várják a telet, másfélmillió gyerek éhezik a rezsiköltség miatt és legszívesebben Orbánt most azonnal miniszterelnökként a szigetországba importálnák. 1984 szintű agymosás az…..
Dr. Tény legújabb elemzésével ismét letette a névjegyét a nagyon-rafináltnak-gondolt-politikai-adatvizualizációs mezőnyben: A nagyon kicsi vs. nagyon nagy oszlopdiagramok előállítását mindig megkönnyíti, ha nem a 0-nál, hanem más értéknél kezdődnek az oszlopok, de 445…..
Dr. bögöbö 2013.08.28 16:39:11
Milliárdos büntetést kell fizetni az országnak, mert nincs korrupció, de a kormány megvédi a magyar mutyit. Ezen kívül oligarcha szadómazó, Lázár János szakálla és Mága Zoltán felcsúti koncertje is a heti rovatunkban. Mong Attila lapszemléje. Montázs: Átlátszó…..
Dr. bögöbö 2013.08.21 01:03:04
@Kara kán: Ez csak egy tartalomjegyzék.
Michael Knight Baráti kérések 2013.04.23 19:30:53
Lassabban gyűlnek a Fidesznél az aláírások a kívánatosnál, hát baráti kérésekkel itt-ott rásegítenek. Többnyire a főnök "kéri" a beosztottat, az ügyintéző "kéri" az ügyfelet. Persze a lehető legdemokratikusabban. Barátilag. Annak az elemzésébe most nem mennék bele, hogy…..
Dr. bögöbö 2013.04.25 07:07:23
@zobod: "Emlékezz csak, ha tavaly nincsen a Békemenet, ma már nem Orbán lenne a Miniszterelnök."

Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?