Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Hakapeszi Maki álamfő

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Bántó 2012.01.19 07:01:00
Fotó: Reuters   Lehet, hogy nem ismerem a részleteket, de Magyarország akkor is egy diktatúra. Nagyjából ez a hangulat burjánzott el a brüsszeli falanszterekben. Meg azokon túl is. Az ország megítélése mára hitvitává vált, ahol már nem számítanak a tények, elég a…..
dr. Hakapeszi Maki álamfő 2012.01.19 19:37:26
jaj nézd már, ezt a sok bántó dolgot!

- hát az nem volt bántó, amikor Szíjjártó és Kósa bendöntötte a forintot, majd hülyének nézve mindenkit, behazudták, hogy a "tőzsde csak úgy megy fel meg le", a kormány vezető politikusai által víziónált államcsődnek ahhoz köze nincs?

- hát az nem volt bántó, amikor az örökölhető, privát számlán vezetett nyugdíjunkkat, azzal a hazugsággal vették állami kezelésbe, hogy megvédik? azóta mennyi reálhozam termelődött vajon nekünk?

- hát az nem volt bántó, hogy miközben befelé arról papolnak, hogy az elmútnyólcév tehet mindenről, kifelé meg Bajnait éltetik, hátha nem vesszük észre?

- hát az nem bántó, hogy a forint esésétől kezdve a kötvényhozamok elszállásáig mindent valamilyen spekulánsokra fognak, majd amikor szorul a hurok, mégis visszavonják az első perctől kezdve vitatott törvényeiket?

- hát az nem bátnó, hogy a köztársasági elnök büntetlenül a pofánkba hazudhat a nezmeti rádióból?

Folytassam még? Minek.

Lehet, hogy bennem van a hiba, de engem valahogy jobban bánt, hogy a saját kormányunk ott vág át minket ahol csak tud, mint az, hogy külföldi politikusok miket mondanak ugyanerről a kormányról és annak kettős beszédű vezetőjéről.

És mielőtt valami kormánypribék elkezd azzal jönni, hogy emúltnyölcév meg gyurcsány hazudott, meg 2006 és a többi, nézzen rá a k...szott naptárra és tegye fel magának a kérdést, hogy miért is lett ez a kormány megválasztva.
dr. Hakapeszi Maki álamfő 2012.01.19 20:58:30
@Frizuravarjú:

Az a baj kedves agymostt barátom, hogy ahol elzártak egy csapot, ott megnyitottak két másikat:
www.origo.hu/itthon/20120119-a-kozgep-zrt-es-a-pro-aurum-zrt-kozotti-tulajdonosi.html
mandiner.hu/cikk/20111003_origo_pinter_ex_cege_megint_verseny_nelkul_nyert

De gondolom ezekkel minden ok.

Elmúlt 8 évezhetsz te itt napestig, viszont az elmúlt két évben növekedett az államadósság, nőtt a munkanélküliség, romlott az életszínvonal, csökkentek a fizetések, emelkedtek az adók, a közüzemi díjak, az üzemanyagárak, romlott az ország finanszírozhatósága, recesszióba fordult a gazdaság, soha nem látott szintre csökkent a magyarokkal szembeni bizalom. És hol van most kína, hol vannak az orszok, az arabok, bárki, akikben annyira bíztatok, akik megmentenek majd minket a "hanyatló nyugattól"? Hol van egyetlen ország akit sikerült magunk mellé állítani? Hol van legalább egy szövetséges? Rajtunk röhög az egész világ, a kormány legbizalmibb emberei menekülnek és fordulnak szembe Orbánnal aki nagy pökhendiskedés után most nem győz hason csúszni az EU előtt, Matolcsy már meg se mer szólalni, Schmitt csalás miatt fog lemondani napokon belül.

Ez minden amit ti fel tudtok mutatni.