Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sátán meg a Jocó

0 bejegyzést írt és 1634 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tarkómon ömlött a víz és egy ízléses családi ház portája előtt üldögéltem, hanyagul a virágágyásban. Valami olyasmit mondtam az előttem ülő csajnak, hogy szerintem az a gimnázium ahova beadta a jelentkezését, nagyjából annyira válik hasznára majd, mint ló tenyésztőnek a giroszkóp ismerete, de mire…..
Sátán meg a Jocó 2019.07.20 07:49:55
@Sólyom Tomi: rossz helyen vagy tesa, Szerda Urat a stílusa miatt szeressük', a tartalom maga és ennek előadása egyaránt fontos.
A Libriben van külön szekció is, ha már ennyire szereted a jó vékony könyveket.
Sanyi, akkor még Sándor, nem volt egy két lábon járó tesztoszteron bomba, de ott szőrösödött ahol kellett, és kellően markáns arcéllel és mély orgánummal rendelkezett. Ehhez jött még egy közel 2 méteres magasság és egy mérnök diploma. Szóval nem volt egy főnyeremény, de amikor lement a Morrison’s-ba…..
Készüljenek a vaterások, korunk haladó és progresszív dizájnja immár belerondított a piacvezető alkuportál felületébe is. Botor, aki tagadná, hogy nemes az alapötlet, miszerint látássérült értelmi fogyatékosoknak is joguk van teljes életet élni a neten. Ennek - a Vatera látványtervező csoportja…..
 A youtube csatornámat törölték. Miután egyenként letiltották az összes skinhead zenei videómat, végül a teljes regisztrációm törölték, összesen 110 videóval, köztük pótolhatatlan családi, baráti összejövetelek felvételeivel. Elsődlegesen a bloghoz köthető felvételeket próbálom pótólni egy másik…..
Sátán meg a Jocó 2019.06.09 21:33:13
Jó, igaza van a nyájas olvasónak, ez a cím eleve kissé provokatív. Hiszen nyilván használunk akkus gépeket, például csavarozógépből ilyeneket használ mindenki évek óta. De aki követi a szerszámok fejlődését, vagy legalább nyitott szemmel jár mondjuk a barkácsáruházak szerszámosztályain, az már…..
Sátán meg a Jocó 2019.03.08 11:56:15
@Untermensch4: Motorola volt az a 90es évek vége felé
A Légiót újabb tragédiák érték. A brazil srác, aki egy éve ment ki a szakaszomból Guyanára, kint motorbaleset áldozata lett. Engem kérdezett még meg anno Guyanáról, én javasoltam neki a kiküldetést, és jól is érezte kint magát… a motorral nem számoltam. Egy másik brazil srác a szakaszunkból…..
Pacsai életéről szóló könyv nagyban készül, ezt szeretnénk nem titkoltan promózni azzal, hogy felvezetjük egy olyan beszélgetéssel, amelyben előzetesen is választ kaphattok arra, hogy miért is akar Pacsai írni és mit várhattok a könyvtől. Az interjú után pedig a múltkori Patreon posztban debütált,…..
Sátán meg a Jocó 2018.12.10 08:36:53
Ahogy az ételeknek és azok stílusának is vannak lefutási ideje, úgy az italok amiket hétvégente magunkba döntünk, is változnak. Három egymástól teljesen független ember volt a segítségemre a poszt megírásában; az egyik egy italnagyker ami fél budapestet ellátja alkohollal, egy partyszervíz cég…..
Van egy spanom, Tomika elég nyeszlett kis fasszopó amúgy, de olyan érzéke van a koktélokhoz, hogy Doug Coughlin állva leszopja magát tőle. Tomika nem csak spanom, de tanítómesterem is volt annó, mikor füreden kevertem az idegmérget a sok kis beekizett csírának akik villantani akartak a csajaik…..
Lázár János bécsi videója erőteljes csúsztatásokkal telibevert hazug propaganda, ami jól felkúrta a bécsben élő és dolgozó barátaimat. Az ő nyomásukra posztot írok róla, mert ha valakik, akkor az évtizede vendéglátásban dolgozó spanjaim azért kicsit jobban belelátnak a bécsi mindennapokba mint a…..
Először is had' üdvözöljelek ezen a csodás időszak kezdetén. Európában már sok helyütt a túlzott PC miatt fényvásár, meg aranyvásár van, de hála istennek drágaminiszterelnökúr személyesen gondoskodott az ország kereszténynek maradásáról. Nem csak, hogy bátorítalak, de egyenesen várlak, hogy jelenj…..
A Szent István Egyetem 1. évfolyamos biológus (BSc) hallgatói tudományos ismeretterjesztő írás elkészítését kapták feladatul egyik múzeumi munkatársunktól. A legjobban sikerült munkákat blogunkon is közzétesszük. E sorozat következő részeként Munding Márton írását olvashatjuk egy Európában kevéssé…..
Sátán meg a Jocó 2017.11.01 10:11:22
@tokÁtól iZéig: sajnosnazt kell feltételeznem, hogy 1. Valami nagyon elcseszett módon, adagban, forrásból származó kratomot szedsz - ha kratom egyáltalán 2. Valamilyen érdektől vezérelve trollkodsz

Több, mint négy év, 3-4-5g/nap, törzsek és fajták válogatva, potentiátorok(magnézium, gyömbér, stb) semmilyen szintű függőséget nem okoz. Eszem magában, mézzel, teának, stb.
Visszaadta az emberekkel való kapcsolattartás képességét, edzésben is segített, kávé helyett fogyasztva (és egyébként is) letolta a vérnyomásom, és ami a legfontosabb, teljesen szükségtelenné tett az eszetlen bekúrásokat ivászatokon.
Otthon van vagy egy tucat fajta, a hangulatomnak megfelelően tudok választani, ezt semmi más nem tudja.
Nemrég olvastam egy bejegyzést (ezt) és nagyon megragadott belőle egy mondat (az egész cikk jó, de ez a gondolat különösen), miszerint:  “Márpedig ha a te csapatodból ki lehet lógni, akkor nem elég nyitott a csapat.” Eszembe is jutott rögtön, hányszor utasítottak el már jelöltjeimet azzal, hogy…..
Sátán meg a Jocó 2017.10.19 18:13:14
Kezdi megint egy furcsa történet elárasztani a gasztrohíreket, itt van a dolog valódi háttere...
A munkáltatók számára is ismert a lista, hogy törvény szerint mire nem szabad rákérdezni, mégis megteszik sokszor. (neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzetiséghez való tartozása, anyanyelve, fogyatékossága, egészségi állapota, vallási vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más…..
Sátán meg a Jocó 2017.08.09 12:19:08
@szemétpasi: fenét, kemény 40es nők sokkal jobban dolgoznak, mint a nagypfájú, debil mamahoteles 20as férfiak (takarítás)
Nyilvános mosdók állandó problémája, hogy hogyan lehet civilizáltan befejezni a kézmosást. Egy kollégánk szerint a tökéletes megoldás, ha a ruhánkba töröljük a kezünket. Én ebben nem vagyok biztos, ezért ennek a megoldásnak az alternatíváit vesszük most górcső…..
Sátán meg a Jocó 2017.08.07 16:33:05
Molnár Tibor blogja Hányinger! 2017.08.06 15:14:15
Szégyenletes, megbocsáthatatlan és jóformán helyreállíthatatlan mindaz a tömény gyűlölet, amit a kormány lassan 2 éve folyamatosan tol minden magyar arcába önző hatalmi céljai érdekében. Úgy tűnt, Keszthely és környéke képes lehet túlnőni ezen, de Manninger Jenő képviselő úr és fideszes nertársai…..
Sátán meg a Jocó 2017.08.07 12:49:11
@Attilajukkaja: miből gondolod, hogy nekik bármire is JOGUK lenne?
Kinek képzeled magad? :D
- Szevasz! Most, hogy bevetted a tudatmódosítót beszélgessünk! - Mi a foglalkozásod? Hol dolgozol? - Fizetett kommentelő vagyok. A Szeretet minisztériumban dolgozom. - Ez bejelentett munkahely? Mi a munkád és mennyit keresel? - Persze. Havi nettó 190.000 forintot kapok, mint kommunikációs…..
Furdancs Blog Egyszezonos medencék 2021.06.29 05:00:00
Bár már jó néhány éve kaphatóak a különböző fóliaanyagú medencék a kereskedelemben, igazán olcsóvá az utóbbi 5-10 évben váltak. Manapság már akár 30000.- Ft alatti összegért is vehetünk egy 3,6 méter átmérőjű medencét, szűrő és vízforgató berendezéssel, takarófóliával. Persze ilyen alacsony áron nem…..
Megkérdeztem a Facebook-követőimtől és kedvenc csoportjaim tagjaitól, hogy mi volt életük legrosszabb, (rendszerszintű problémából fakadó) munkahelyi élményük alkalmazottként. Kértem, hogy írják le kommentben. Az első kommentelő azt írta, hogy a munkáltatók figyelik az alkalmazottaik…..
Sátán meg a Jocó 2017.05.03 12:15:19
Ha a férfiember elég hosszú ideig kénytelen hallás után vizelni, tekintve, hogy a mellékhelyiségben nincs világítás, két dolog történhet. Megszokja a dolgot és többet takarítja a wc környékét, vagy elege lesz és csinál villanyt az illemhelyre. Velem az utóbbi történt. A feladat mindössze annyi volt,…..
Sátán meg a Jocó 2017.05.03 08:53:47
@Kovacs Nocraft Jozsefne: a világ lakássogának picit felében meg az ilyen nagyívű női okoskodásokat a megfelelő módon rövdire zárják. Ha már követem azt a fantasztikus női logikádat.

A témához visszatérve: fogunk ülve pisálni, ha majd feltalálják azt a wc-csészét, amihez belülről semmiképpen nem érhet hozzá a férfiember farka. Akkor majd beszélhetünk róla.
Nagyanyáink korában az ideális vőlegényjelöltnek az alábbi feltételeknek kellett megfelelnie: Legyen egy fokkal szebb az ördögnél, de rendelkezzen erős, munkabíró testalkattal Legyen megbízható, tartsa a szavát és legyen munkája Tudjon udvarolni és bánjon jól a nővel Manapság mintha erről az…..
Sátán meg a Jocó 2017.04.20 12:21:55
@Diorella Queen: aha.
Fél tudnál sorolni mindösszesen Öt dolgot, a nemi szerveden kívül, amit egy férfi izgalmasnak/érdekesnek találhat a magadfajta nőben?

Lássuk hát!
Egyre-másra zárnak be a nagy bevásárlóközpontok az Egyesült Államokban, mert folyamatosan csökken a forgalmuk, az emberek egyre kevesebb időt töltenek bennük, ezáltal egyre kevesebb pénzt is költenek. De miért?..
Sátán meg a Jocó 2017.02.06 19:47:05
@Csipyke: hát igen, a haladó szelleműek a két fogatlan rendelkezés között mindig elcsodálkoznak, hogy akikben bele-belerúgnak, ugyan miért nem szavaznak rájuk.
Donald egyébként vitte a diplomás többséget is, de gondolom, ez már nem jutott be az echo chamber-edbe
Nyakunkon a választások, 2017 már a csúcsra pörgetett kampányról fog szólni - a Fidesz részéről biztosan. A Jobbik nyíltan ráhajtott a baloldal szavazóbázisára, a baloldali pártok pedig elkezdtek tárgyalni egymással az együttműködésről. Utóbbi persze nem megy zavartalanul: a fideszes genyómédia…..
Kell-e minaret Ásotthalomra? Strandolhatunk-e burkiniben a csongrádi tanyavilágban? Tiszteletre méltó vallás-e az iszlám? Egy lapon említhetjük-e a meleglobbit az imámokkal? 2016 novemberében ennél fontosabb kérdések nem léteznek a Kárpátok alatt - gondolhatnám, ha csak nemzeti radikális ismerőeim…..
Sátán meg a Jocó 2016.11.30 12:40:31
@Bí Dzsí: még mindig nem áll össze a logika: tehát azt te is belátod, hogy irtó jó eredményeket produkáltak a polgik a saját területükön (Ásotthalom az országötödik legnagyobb községe, ha jól tudom), és mellesleg(!!!) kiadnak egy közleményt, akkor mi a gond?

Meg kellene váltaniuk a világot? Demalgon adni a száűz kilométerrel arrébb lakó Mari néni fogára?
Vagy miféle világmegváltásra kellene koncentrálniuk?

Sajnos elvesztem a cikk szóvirágai között, amiből rögtön Fletó ugrott be, ahogy vizionalizálta az anyját, ahogy a hokedlin ülve nézi rettegve a gázórát;se füle, se farka a cikknek, valamiféle sértődöttség jön le inkább nekem.
Sátán meg a Jocó 2016.12.30 19:29:19
@tesz-vesz: ez de szép büfi volt :)
No pasarán!!! :D