Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Traptos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megkezdtük a City Home már lakott 'B' épületében az 'A' épületbe vezető folyosók ideiglenes elfalazásának a bontását és a két rész összeépítését. A City Home minden emelete teljesen át- és körbejárható lesz, a teljes épületegyüttes szerves egészt fog alkotni.Az…..
 Április 10-én elindult új akciónk, melynek keretében minden azonnal költözhető lakásunk árából 1,5 millió forint kedvezményt adunk. Ha fontos a mielőbbi költözés, akkor most érdemes választani, mert kész lakásaink gyorsan fogynak, az újabb épületekben lévők pedig…..
 Április 4-én a beruházó Nanette Real Estate Group, a kivitelező Nanette Construction Hungary, a ferencvárosi önkormányzat és az épületen dolgozó alvállalkozók képviselőinek és munkatársainak jelenlétében elhelyeztük a City Home 'A' épületének tetején a bokrétát,…..
 A gépészeti alapszerelés már az 5. emeleten tart, a nyomukban pedig megkezdődött az aljzatkiegyenlítés és a falak vakolása. Az aljzatban és a falakban futó vízvezetékek, lefolyó- és fűtéscsövek, kábelvezetékek a 2. emeletig már eltűntek a vakolat alatt, ezekben a…..
 Sokan érdeklődnek, hogy mikor kezdjük el építeni, illetve fejezzük be a City Home következő ütemeit.A B épületbe beköltözött lakók és aki mostanság kilátogat, az láthatja, hogy a 3. ütem (az A épület) szerkezetének építése már az 5. emeleten jár, ez a rész…..
Traptos 2012.01.19 00:32:03