Regisztráció Blogot indítok
Adatok
non-nihill

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európa néhány, nálunk fejlettebb országában többé-kevésbé fájdalommentesen bevezették a füstmentes vendéglátást garantáló törvényt. Nálunk ezt sikerült alaposan elcseszni, mégpedig a „türelmi idő” révén. Ezzel ugyanis csak annyit értek el a törvényalkotók,…..
non-nihill 2012.01.18 23:59:47
A cikk címét erre kéne változtatni:
"Véleményalkotás magyar módra"
most őszintén.. a nem dohányzók fajába tartozva ahelyett, hogy örülnél, még elkezdesz pattogni arról, hogy mi lesz most szegény vendéglátósokkal? Barátom! Szépen el kell dönteni, hogy mi a számodra fontos, és amellett kell kiállni, nem pedig mindenféle baromságokat összehordani bármilyen logikai vonal beépítése nélkül.
Légy szíves ne magyarázd már meg az embereknek, hogy te mennyire okos vagy, ha egy mód van rá. Még szerencse, hogy már minden barom írhat blogot, mert így aztán a magyar nép kiteljesedhet a negatív, visszataszító és undorító véleményírás terén. Meséld már el nekem te mágus, te szakember, hogy ugyan minek kell ennyire felháborodni egy törvényen, ami a te érdekeidet védi? Tudom, hogy te nagyon okos vagy, és kiszámoltad, hogy azok a kocsmák, ahová te amúgy sem jártál, januártól márciusig biztosan tönkre fognak menni, és úgy érezted, mindenképpen tenned kell valamit, de megnyugtatlak - azok a helyek ahová én járok, nagyon szépen üzemelnek, és mindenki ki tud menni, ha rá akar gyújtani. Továbbá szintén nem értem, hogy valaki, aki nem dohányzik, miért pofázik arról, hogy fölösleges a türelmi idő? Szerintem egyáltalán nem hülyeség az, hogy az embereknek időt adnak arra, hogy ezt a szokást átvegyék. Ugyanis, a dohányzás is egyfajta kultúra, és azt nem lehet egyik napról a másikra csak úgy megtanulni.
Eddig mindenki tűrte, hogy cigifüst volt, most, hogy védeni kezdték a nem dohányzókat (titeket.. mert ugye egy elit csoportról beszélünk, nem azokról a csúnya drogosokról, a fertőző betegekről, akik dohányoznak) azóta mindenért csak pattogtok. Szerintem okosabb lenne befogni a pofátokat és örülni csendben otthon, ahol tuti nem fúj meg titeket a szél sem.
Nem a törvénnyel van alapjában véve gondom, mert én mint dohányzó is belátom azt, és láttam azt, hogy időnként elviselhetetlen volt a füst. Nekem veletek van bajom, hogy a sok kis fasz pattog, ahelyett hogy örülne a kifinomult barátaival együtt. Nem nektek kell halálra fagyni kint a hidegben, ha leizzadva rá akartok gyújtani.
Mindenesetre kőkemény vagy, mert megmondtad a véleményedet, ami értékes ugyan, hiszen legalább gondolkoztál, csak sajnos mindhiába.