Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newbee

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Bakony és Balaton-felvidék határán fekvő nagyvázsonyi pálos kolostorhoz rengeteg legenda fűződik. Híres például a várból az írástudó barátoknak a szomszédos klastromba átkiabáló Kinizsi alakja; de mondák szólnak még a várat és kolostort összekötő, két szekér szélességű alagútról is. Hasonlóan…..
Volt olyan az építkezéseden, házfelújításodon, hogy olyan hibát tapasztaltál, hogy sírni tudtál volna a nevetéstől? Ha még nem érkeztél el erre a pontra, akkor mutatunk néhány képet, amitől lehet, hogy elsőre elszörnyedsz, de a végén már csak nevetni fogsz...
newbee 2018.08.10 13:54:05
@kommentes nikk: ez csak az nézettségről szól. A saját FB csoportjuk reklámozásásról (link a cikk végén).
A barátzóna létező jelenség, bár olvastam már egy cikket Barok Esztertől, aki ezt tagadta. A témához szorosan kapcsolódik a férfi-nő barátság létezése körüli állandó polémia is. Véleményem szerint férfi-nő barátság csak abban az esetben működik, ha egyik fél sem érez semmilyen vonzódást a másik…..
newbee 2018.08.06 14:25:56
@homálykrémes kenyér:

Idióta. Vérrokonságot nem feltételezünk ilyenkor.

A testvéri szeretet köszönőviszonyban sincs a barátsággal.
newbee 2018.08.06 14:31:29
@Nerevaryne:

Úgy látom nem ment átt a mindset. Na akkor még egyszer:
Az emberi kapcsolatok sokrétűek. Nem, nem jelentettek fel a melóban, se a boltban. A felszines munkahelyi kapcsolat nem barátság (gyk: a munkahelyre nem barátkozni járunk, hanem dolgozni), a szakmai kapcsolat során nem tesz az ember szexiális utalgatásokat a női munkatársaknak. Viszont igen, megfrodulok a folyosón és lecsekkolom a nekem tetsző nő seggét. A pultos kiscsajt is szemügyre veszem, viszont nem az általad elképzeld csorgó nyálas módon. Persze te ezt direkt nem akarod felfogni.
newbee 2018.08.06 14:59:04
@Nerevaryne:

Tudod az különbözteti meg az embert az állattól, hogy az ösztöneit képes tudatosan kordában tartani. Ergo, a munka utáni sörözésen is a kollégáimmal vagyok, nem pedig a barátaimmal. Azért mert nem dörgölöm az orra alá, attól még a gondolat ott motoszkál hátul, a jópofiság és a nyakkendő mögött, hogy "ejj, be megbasznám". Igen. Na mehet tovább a flame, további hasznos kommeltelés.
Azt hinnénk, előzékeny és udvarias dolog átadni az ülőhelyünket a tömegközlekedésben az idősebbeknek, de a szakértők szerint ez éppen rosszat tesz nekik, mert könnyebben romolhat az egészségi állapotuk...
newbee 2017.10.27 21:04:29
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
De sajnállak.
Oszlanak a magyar zenekarok rendesen. A Heaven Street Seven, az Isten Háta Mögött, a Hangmás, a Subscribe, a Leander Rising és a Carbonfools után a Turbo is befejezi. Természetesen ők is, ahogy az összes többi nyitva hagyja a sztori végét, szóval simán lehet még Turbo-koncert…..
newbee 2015.09.22 13:27:33
Ahogy az az esetek 90 százalékában lenni szokott, az újonc Fear The Walking Dead nézettsége beesett a második részre, egészen pontosan 16 százalékkal kevesebben nézték, mint az évadnyitót, de így is hozott 4,1-es ratinget 18-49-ben (4,9 volt) és 8,2 millió nézőt a teljes…..
newbee 2015.09.02 10:06:29
@AntiPecksniff: Baszki, ennyire el van baszva a szinkron (tudom állat vagyok, hogy madzsarul nézem). Ott Missy. Egyáltalán nem hallatszik ki a szünet és hogy "Missz Szí" és nem "Misszi". Furcsa is volt hogy a kis elmezakkant dagi tegezi (tudom, tudom angolban nicns magázás), mintha ezer éves komák lennének és legalább letoltak volna 2 menetet a fizika szertárban korábban.

Továbbá engem is idegel a kispicsa, a nagypicsa és az indiai csóka.

Ez az egész koncepció nem a legjobb szerintem. Egy minőségibb zombifilm első 20 percében tökéletesen be lehet mutatni a káoszt, amit a zombiapokalipszis kitörése jelent. Nem kellene elhúzni több évadra, mert vontatott lesz és unalmas.
A vasárnapi/hétfő hajnali premier mellé forgat egy kibeszélő műsort az AMC, ami úgy néz ki, hogy a meghívott vendégek és a műsorvezető Szemző Áron megnézik az adott heti epizódot, majd jól kivesézik - pont mint a Talking Dead-ben a The Walking Dead-et. Jó, nem pont úgy, mert…..
newbee 2015.08.19 12:46:24
@sixx: kezded kinőni a dzsunkablog szekciót és már a TV-ben tolod a mannát. GJ :D
newbee 2015.08.19 12:58:01
@sixx: Okay.
A Norbi-jelenség nem csak a magyar társadalom igényszintjét és átlagos értelmi színvonalát mutatja meg jobban bármely statisztikai adatnál, de egyre látványosabban teszi ki a farkát az asztalra az…..
Most, hogy a True Detective is eljutott odáig, hogy baszki, nincs jobb ötletünk, kúrjon MINDENKI (6. rész vége, ha valakit érdekel), ideje megnézni, milyen más orgiákkal találkozhattunk a tévében az…..
A Better Call Saul úgy lett a Breaking Bad előzménysorozata, hogy a nyitójelenetében a folyatását mutatta meg azoknak az eseményeknek, amik Jimmyből, a kisstílű, de alapjában véve nem genyó ügyvédből egy teljesen erkölcstelen, de valahol mégis szánni való gazembert faragtak. És…..
Zsoltnak a múltkori laptopos kalandja után eszébe jutott a tavalyi karácsonyi ajándéka, az ütésálló mobiltelefon, ami az első bekapcsolás stresszétől tönkrement: Érdekes, hogy másodszor futottam bele kiadósabb karácsonyi átbaszásba. Idén a múltkori posztban megénekelt Computer Imperium adott Full…..
Tisztelt Despota!    A jelenlegi munkahelyemet eladták egy Amerikai Multinak .  A legfőbb probléma a régi tulajdonosok nem vállalták fel a munkavállalónkénti alkukat  kinek milyen plusz juttatás jár még az alapbérén kívül.  Az új tulajdonos új vezetője…..
Pálma még az eddigi kényszerszünet előtt elküldte, mekkorát szívott a vízszerelővel. Szépen, pontokba szedve ömlik a keserűség, és úgy látszik, a mester tényleg mindent eltolt, amihez csak hozzáért. Eleinte még nevettem, aztán hümmögtem, a 8 éves gyerek szartartályos…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!Jelenleg felmondási időmet töltöm a cégnél. Volt egy alapbérem, + teljesítményalapon további x összeg. Az alapbéremet kifizették, de a teljesítményalapú bért nem kaptam meg. A probléma az egésszel az, hogy a munkaszerződésben - amiben mellesleg az…..
newbee 2013.11.12 11:54:53
Kedves Blog !  Szabálytalanságokra szeretném felhívni a figyelmüket egyesabonyi telephellyel  is működő  Kt-vel kapcsoltban. Információk szerint a hideg idő beköszöntése idején is majd túlóráztatni akarják kötelezően a munkavállalókat kissé fűtött vagy…..
Üdvözletem!  Kiss Attila vagyok és olvasgattam a blogot ahol átvert emberek írtak és kértek segítséget.  Ezennel én is beállnék az átvertek soraiba sajnos!!!!  Ugyan is Hirdetés alapján,egy hónapja kimentem 4-barátommal német országba dolgozni 6-eurós…..
5 órára fogdába zártak egy rokkantnyugdíjast, mert az érvényes bérletén el volt mosodva a pecsét: Néhány megállóval úticélja előtt BKK ellenőrök szálltak fel a járműre, és utasunktól is kérték a menetjegyet illetve a bérletet. A 61 éves nő elővette a tárcáját, és…..
newbee 2013.10.17 15:51:40
newbee 2013.10.17 15:53:43
@fghjk: bazz.. csak második
Tisztelt Blog !  Szabálytalanságokra szeretném felhívni a figyelmüket Heves megyében található ruhaválogató céggel kapcsolatban. Az az épület hamar átmelegszik és ha nincs légmozgás  szinte elviselhetetlen a hőség. Kevés zuhanyzó van és még azt sem lehet használni.…..
newbee 2013.10.15 09:25:45
A folyamatos stressz a gyárban poszthoz szeretnék hozzászólni és a kommentelőkhöz, akik szerint a 11 óra pihenés két műszak között az MT és a józan ész szerint is elegendő. A nyáron lesz ötödik éve, hogy hasonló helyen dolgozom. A szerződésem két havonta van hosszabbítva,…..
newbee 2013.10.10 18:10:55
@Velemenyen.vagyok: Neked is személyreszólóan elmondom: leszarom a véleményed. Én nem sirok hogy szar a munkám, nem rinyálok hogy kevés a fizu, nem fosom tele az internetet a bajaimmal.
Üdvözlöm!  A nevem Eszter, és tanácsot szeretnék kérni munkaügyben.  Július hónapban 5 napot dolgoztam gyermekfelügyelőként egy családnál ahol 2 kisgyermekre vigyáztam.  Korábban már egy hónapot dolgoztam náluk, akkor 1 gyerekre vigyáztam, mostam főztem és…..
newbee 2013.10.08 09:44:30
Tisztelt Blog!   A problémám a következő. 2013. februárjában kezdtem el dolgozni egy turisztikai cégnél, mint személyi asszisztens 8 órában. A bérem úgy volt meghatározva, hogy volt egy fix+ jutalék. Eleinte semmi probléma nem volt, mígnem májusban problémák adódtak a…..
newbee 2013.10.01 08:38:19
Tisztelt Mt! Az én munkaügyi problémám még 2010 októberében kezdődött! Egy miskolci magyar Kft keresett meg Müncheni munkára. Hároman indultunk az én autómmal. Az indulás előtti napokban, naponta többször is hívogattak telefonon, hol az egyik,-hol a másik főnök.( Aztán azóta…..
newbee 2013.09.23 08:19:05
Újabb váratlan fordulathoz érkeztünk a nagy sikerű hamis/kétszer kezelt metrójegy ügyében. Két hónappal ezelőtt újrahasznosítással vádolták naiv ügyfelet, jegyét elvették. A megmaradt, elvileg szintén már legalább kétszer kezelt jegyén nem látszott semmi hasonló nyom. Most…..
newbee 2013.09.09 11:31:49