Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tóthferí

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD Magyar vagyok nem fasiszta 2015.02.06 06:36:46
Hát jó reggelt 900 000 magyar választópolgár! A nézőpont szerint kb. itt állt meg a Fidesz szavazóbázisának sorvadása az ősz óta. Szép szám ez kies hazánkban, ennyit állítólag még az MSZP sem bukott öszöd után. Nemhiába, Magyarország jobban teljesít - na de ebben is…..
tóthferí 2015.02.13 23:10:42
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Ő vállalja ezt az áldozatot a nemzet érdekében, hogy legyen, maradjon egy kis mozgástere, "önállósága" az országnak.
Becsülendő dolog a részéről! A fogpiszkálást pedig meg lehet oldani, nem olyan vészes dolog!
Most kivételesen a cím nem valami filozófiai okoskodás... szó szerint ellepte Budapest utcáit a szemét, fokozotabban, mint eddig.A jelenségre akkor figyeltem fel, amikor ránkszóltak miközben a suli elött bagóztunk, hogy ne hamuzzunk a földre, mert már volt probléma belőle.…..
tóthferí 2015.02.13 14:32:20
@Xinaf: Nem csak a szemeteléssel van gond, hanem a takarítással is. Én voltam Párizsban, ott az utcákat rendes takarítónők tisztogatják felmosóronggyal, vödrökkel. Csapok vannak az utcán, amikből tömlővel vizet vesznek, szétlocsolják és felmossák a járdákat, patyolattisztára kefélnek mindent.
Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. Íme az idei év első Best of Troll bejegyzése! :D Vajon kitaláljátok-e, hogy kié az idei második Arany Bunkó Díj (összesen, immáron ötödször, veretlenül!)? Bizony! Ismét a mi örök és rengeteg nicknevet viselő Thotferi…..
tóthferí 2014.01.31 04:56:48
@Xinaf: Nem szegek meg semmit, mert semmiről nem tudok, amit írtál; idézd nekem ezt a cikkelyt, amit megszegtem!

Fogyatékoshoz hasonlítottad a megértésemet, mert szerinted a fogyatékosok megértenek valamit, míg én nem. Nem tudsz szöveget értelmezni!
Nem te fogod megértetni velem, hogy mikor kell nekem elhallgatnom, mert én sem veszem magamnak azt a bátorságot, hogy nektek megszabjam, mikor szólhattok!

Ti hisztiztek állandóan azzal, hogy hol kitiltotok, hol meg nem. Ez a hiszti!
"Hisztéria, disszociatív vagy konverziós zavar - amikor egy erős érzelmi vagy pszichológiai stresszhatás fizikai tünetek formájában jelenik meg."
A fizikai tünet nálatok a tiltó gomb hisztérikus nyomogatása!

Az embert a Sátán/Jehova teremtette, de a Fény szikráját nem tudta kiiktatni a teremtése során. Az ember tehát nem tehet arról, hogy bűnben teremtették, de arról már tehet, ha nem akarja magából a bűnt kiküszöbölni, de ez csak a megváltással vált lehetségessé.
Tehát szükség van Jézusra.

A magyarok csak azért gyújtották fel a templomokat, mert az ellenség katonái oda menekültek és onnan támadtak, tehát nem a keresztényellenességük okán tették ezt.
De a ti őseitek azért irtották ki a más vallásúakat, mert intoleránsak és féltékenyek voltak velük szemben.

Te az én álmaimat fejtetted, mert másképp nem akarhattad volna összetörni azokat.

Ha "leszarod" a fenti szerzőket, akkor nem állíthatod, hogy ismered őket, ha pedig nem ismered őket, akkor nincs jogod ítéletet, véleményt mondani róluk.
Nekem pedig jogom van véleményt mondani rólatok, mert én ismerem a vallásotokat.

Az én viselkedésemet ne ítéld el, mert én csak ismertetem veletek azt, amiről fogalmatok sincsen. Mi ebben az elítélendő?

Ha "származásról" kérdezel, akkor megkerülhetetlen az idő kérdése, ha pedig idő nincs, akkor származásról sincs értelme kérdezősködni és beszélni.Ennyi!
tóthferí 2014.02.01 08:49:09
@Malkav: Fogyatékoshoz hasonlította a megértésemet, mert szerinte a fogyatékosok jobban megértik a dolgokat, mint én. Ez számomra sértés és nem állapot.

Hiába próbálod megtiltani a megszólalásomat, ha újra és újra visszatérek.
Értek a hisztihez, mert idéztem neked a hisztit.

Teremteni a teremtő erővel felruházott gonosz szellem, a zsidók Istene :a Jehova is tud, aki a sötét (Satan) Ördög Atya.

Ez a verzió sokkal hihetőbb, mint az, hogy pusztán ős-szüleink engedetlensége okozta az egész emberiség, sőt az egész teremtett világ bűnét,megromlását, a mindenféle gonoszságok változatos formáját.

"Vitéz Jánost elsősorban az asztronómia és asztrológia érdekelte,"www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1445_aprilis_18_hunyadi_janos_erdelyi_vajda_vitez_janost_ajanlja_a_varadi_pusposegre/

"Mátyás udvarában számos asztrológus fordult meg, a pozsonyi egyetem alapításának kedvező időpontjáról horoszkóp készült, s a budai palotában a
könyvtár mellett csillagvizsgálót rendeztek be."
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:dKcrajFTxP0J:mek.niif.hu/04600/04622/04622.pdf+&cd=26&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

"(A középkorban az úgynevezett hét szabad művészet között is szerepel az asztrológia.) Három különböző helyen észlelték a kutatók azt az érdekes csillagállást, amelyből arra következtettek, hogy égi, szellemi erők, amelyek feltétlenül isteni eredetűek, belépnek a természetes erőtérbe, a mi világunkba."
www.szentkeresztplebania.hu/vizkereszt_1.html

"Vitéz kiváló tudósokat akart az egyetem oktatói karába összegyűjteni, és ilyeneket hívott a megnyitóünnepségre is. Előzetesen felkérte Regiomontanust, akit már régebben, bécsi tartózkodása alatt ismert meg, és a Lengyelországban Marcin Bylica z Olkusza, itthon Ilkus Márton néven ismert lengyel csillagászt, hogy szerkesszenek kedvező horoszkópot az egyetem számára, azaz keressék meg azt a bolygóállást, amely a legalkalmasabb volna az egyetem megnyitására. Ilkus Márton (1433 k.–1493) a krakkói egyetemen tanult, itáliai évei alatt pedig különböző egyetemeken tanított. Regiomontanusszal Rómában ismerkedett meg. Ilkus egy ideig tanított a pozsonyi egyetemen is, majd Mátyás király udvari asztrológusa lett."
"Már a megnyitás évében, 1467-ben, Esztergom várában, Vitéz János primási székhelyén találjuk Regiomontanust, ahol a főpap megbízta őt olyan táblázatok elkészítésével, amelyek a horoszkóp felállítását könnyen, gyorsan lehetővé teszik."
www.matud.iif.hu/08sze/05.html
Tegnap megint szalagavatón voltam. Előre bocsátom, hogy nagyon utálom a szalagavatókat. A ballagásokat még jobban. Órákat várunk, bávatagon figyelünk egy zsák idegen kamaszt, hogy 1 percre lássuk azt az egyet (jó, néha 2-3-at), akiért elmentünk. Aki tényleg érdekel. De mivel az…..
tóthferí 2014.01.30 23:13:44
@mezeinewsee: "A növény a női minőséget jeleníti meg a hagyományos, ábrázoló magyar műveltségben. A NŐ szavunk szép példa a magyar nyelv egyik jellemző ismérvére, miszerint sok kifejezésünk bír egyszerre igei és névszói jelentéssel. Növevény, növény, NŐ. A nő virág, virágba borul, termőre fordul."www.facebook.com/Kult11/posts/232634970225774
Stephanie MeyerA név egyet jelent a Twilight történetekkel... és a Burokkal. Sok kritikát írtam már, sok jó és rossz filmet láttam már, de ez... de ez...Ez a film egy új dimenzió. A rossz filmek egy új dimenziója... A történet szerint az emberiség nagy részét megszállja…..
tóthferí 2013.05.28 13:16:55
@Carlota:
Eddigi történelem tudásodat sajnos a sutba kell hajítanod és innen kell elkezdened mindent újra tanulnod.Ne félj, gyorsan fog menni!
Ha ezeken már túljutottál, akkor szóljál és segítek neked tovább lépni!
mek.oszk.hu/02100/02161/02161.pdf

mek.oszk.hu/03700/03764/03764.pdf