Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elmbentria

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten volt egy csajos esténk és persze szóba kerültek a férfiak is. Hárman voltunk feleségek és hárman facér csajok. Érdekes volt a két csoport véleménye közötti különbség a tökéletes pasi felvázolásában. Az egyik "tökéletes férfi" amolyan apa-férj típus volt,…..
Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért március 15-i ünnepi tüntetése a Szabad Sajtó útról. Az élő közvetítés rögzített felvétele...
elmbentria 2012.03.15 16:01:10
A Facebookon kezdett el terjedni a hír, hogy magyar idő szerint vasárnap, Szumátra szigetén tragikus hirtelenséggel elhunyt Balaton "Boli" Endre, a VHK üstdobosa. A Quart hétfőn elérte Grandpierre Atilla énekest, aki elmondta, az információ Boli barátnőjétől származik. Az…..
A trollkodás az online szleng szerint olyan viselkedés, amikor valaki egy online felületen (chat, fórum, blog) provokatívan, a tárgytól eltérő témában, másokat ingerelve, sokszor agresszív üzenetekkel próbálja megváltoztatni az éppen zajló kommunikációt. Segít-e az agresszió elvezetésében ha online…..
Február 18-án az Arénában ünnepli harmincadik születésnapját az artpunk-együttesből a rendszerváltás korszakának egyik legsikeresebb magyar rockzenekarává vált Bikini. A szállóigévé vált refrénjeiről is híres, több reinkarnációt megélt együttes alapítójával és…..
Elérkezett az idő, hogy komolyan vegyük például egy civil parlament felállításának a lehetőségét. Ha tetszik, egy független, civil, árnyék-parlament felállításának lehetőségét. Meggyőződésem, hogy másként nem törhetjük le a pártok szegregáló hatalmát. Valamikor el…..
“Emberemlékezet óta nem volt példa ilyen megmozdulásra” – harsogja a Magyar Nemzet online címoldala. Hm. Ezek szerint elég rövidnek tartja a kormánypárti lap a zemberek emlékezetét: alig pár hete volt egy hasonló ellenzéki megmozdulás az Opera előtt. Azt persze…..
elmbentria 2012.01.23 16:14:58
@no successful: Hoppá! Észre sem vettem a volt komcsi spiclit.
elmbentria 2012.01.23 16:36:06
@Szabad Gábor: Idézem a volt főnököd! "Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!" Virág elvtárs
Tegnap Bogáncs leírta az ő verzióját, mely szerint több, mint százezren voltak a kormány melletti tüntetésen, most leírom az enyémet, mely meglepő eredményt hoz: senki nem volt ott!   Eleve, nézzétek meg az Index tudósítását, mely szerint százezren voltak. Nos, az Index,…..
elmbentria 2012.01.23 14:58:04
Megvolt a tüntetés a Fidesz mellett.Elismerésre méltó tömeg vonult fel, látványosan. Maradjunk a feltehetően százezerben, az is szép szám, büszkék lehetnek rá. Az erősen elfogult négyszázezer a szokásos lelkesítő túlzás, a nevetséges egymilliós számról nem is érdemes…..
elmbentria 2012.01.23 11:15:45
@dr. Kusics Iván: Tisztelt Úr! Köszönöm sorait. Meglepődtem, ugyanis nem gondoltam, hogy a ballib oldal képes érdemi beszélgetésre,javaslata van a megoldásra, és nem ötlettelen elégedetlenkedő frázisokat olvasok, ahogy megszoktam tőlük. Ékes példája a ma délelőtt, mikor egy üzletben, percekig hallgattam a szitkokat Vezérünkről, de a végén számlát nem kaptam a szolgáltatásról. Viktort, erkölcsi halottnak állította be az üzletvezető, aki sérti a jogokat, de ő maga, kikerüli a törvényt. Tehát, mielőtt belekezdenénk bármilyen párbeszédbe, engedje meg, hogy azt az észrevételt tegyem, hogy a gazdasági megoldásoknál, a morális alapok megszerzését lássam lényegesnek. Kérdésem, hogy van-e blogja, vagy esetleg fóruma, ahol kicserélhetnénk véleményünk. Ha politikai ambíciói vannak, talán tudok segíteni önnek. Ahogy látom, máris sikerült egy szavazót szereznie. Bár nem értek önnel egyet, de talán közeledhetünk egymáshoz, vagy csiszolhatjuk meggyőződésünk, és ezt jó lenne egy külön oldalon megtenni.
Mandiner blog Bántó 2012.01.19 07:01:00
Fotó: Reuters   Lehet, hogy nem ismerem a részleteket, de Magyarország akkor is egy diktatúra. Nagyjából ez a hangulat burjánzott el a brüsszeli falanszterekben. Meg azokon túl is. Az ország megítélése mára hitvitává vált, ahol már nem számítanak a tények, elég a…..
elmbentria 2012.01.19 16:32:23
@Hohó60: Chon elmebeteg. Tegnap tisztán látszott.
Subba Hofi, hiányzol! 2012.01.17 11:16:00
/thx zmn/..
elmbentria 2012.01.18 17:51:41
@almtz: Ki mondta, hogy nem vadászgatott? Jókat mondott vagy nem mondott jókat?
elmbentria 2012.01.18 23:06:01
@rocky_ramone: Te ne képzelődj baromarc, mert lehet tévedsz. Az agyad amúgy sem otthonos a fantázia birodalmában,tehát ne erőlködj itt.
Ebben az öt sorban, egy önálló gondolatot nem tudtam felfedezni, csak amit felszippantottál a neten. Eleget élősködtetek már.Tünjetek már a francba.