Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alzo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
Alzo 2013.12.10 19:12:26
@Sátán meg a Jocó: Na mesélj, milyen sikereket ért el a kormány? :) Ők majd csak legfeljebb soká' lesznek a Discovery Channel History szekciójában mint elrettentő példa.
Elhunyt Gary David Goldberg, a nyolcvanas évek nagysikerű tévésorozatának, A családi kötelékeknek az alkotója és számos játékfilm írója, rendezője. Goldberg halálát agydaganat okozta, pár nappal 69. születésnapja előtt a kaliforniai Montecitóban hunyt el szombaton -…..
A 40. születésnapját is megkeserítheti a miniszterelnöknek a baloldali lakájmédia és a külföldi szennylapok, miután következetesen 50 évesként aposztrofálják. A születésnapját pénteken ünneplő örökifjú kormányfő az aljas támadásokhoz már hozzászokott, ezért már…..
Az elmúlt 21 évben a BKV kifizetőhellyé vált a várost uraló maffiakörök számára, talán ebben lett némi változás, egyelőre kínos korrupciós ügyek nem merültek fel, de jobbára úgy tűnik, hogy a BKV csupán játékszer a főpolgármester, a kerületi vezetők és Simicska emberei…..
Alzo 2012.01.18 14:05:36
@DIldiko: A szöveg olvasását kéretik az elején és nem a közepén kezdeni.