Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NIKO

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti céglista "kiszivárogtatásával" tetőzik a BSA karácsonyi terrorkampánya. A forrása ugyanaz a blog, mint múlt héten, ő pedig az "Internet"-et jelölte meg tartótisztjeként. Akárhogyis, az 59 oldalas listán szerepel lapkiadó-multi, világvezető…..
NIKO 2007.11.16 17:34:39
Hali.
Nekem is jött 3.tip felszólító fenyegető APEH-ozós határidős levél. El is küldtem a kemény szoftveres listát, DE cégem is hardver és szoftver forgalmazó így mint
MICROF@S partner kérdem én normális az hogy valaki az üzleti partneré(ei)t ilyen szaros levelekkel fenyegeti. EZT készülök megkérdezni a MIKROF@STÓL is és lehet hogy közlöm vele hogy most fejeztem be a termékei forgalmazását. NE küldözgessék a szaros partner leveleiket a sok hülye ötlettel vizsgával stb.
Ismét nagyot alkotott a magát szoftverrendőrségnek képzelő jogvédő szervezet, a BSA. Amióta márciusban kiadtak egy közös nyilatkozatot az adóhatósággal új levéllel terrorizálják a kisvállalatokat. Azt írják, ha ismételt felszólításukra sem küldik el nekik szoftvereik…..
NIKO 2007.10.26 22:19:52
Most este olvasom a sok BSA-s hülyeséget. A véleményem a következő két kapott BSA levél után. A BSA dolgozók nagy ívben lesz@rják a munkát.Első levélben a fentihez hasonlóan kérték a nyilvántartás. Én kellően megilyedtem (nem elszaladtam szoftverért)hanem megcsináltam az általuk ajánlott formátumban és megküldtem nekik a felajánlott!!? határidőn belül.
Én voltam a jó gyerek!!
- kb 3 hónap mulva újabb levél. Olyanokat írtak benne mintha sose látták volna a "bevallásomat". Nem azt írták hogy nem kapták meg hanem olyanokba kötöttek bele ami egyértelműen benne volt a válaszlevelembe. Úgy általánosságba hordtak le az "általános" hiányosságok miatt.
Szerintem nincs mit félni tőlük személyesen egyik dolgozójukat sem érdekli a te (céged)hamis vagy legális szoftvered és annak nyilvántartása.
Csak postáznak és postáznak és postáznak... RIOGATÓ leveleket.
Nekem ez jött le az eljárásukból.
Egyébként meg az a véleményem magáról a szervezetről hogy minden legyártott megalkotott - árú,termék,akármi - lopott vagy hamis vagy másolt voltárol meg lehetne kérdezni hasonló levelekkel az egész világot hogy minden amije van az embernek (cégnek) az utolsó szegig azt nem lopta e. (De inkább azt célszerű feltételezni hogy minden lopott és jól meg kell fenyegetni mindenkit.)
Egyébként szoftver forgalmazásból (legális)is élek mégsem szívügyem a BSA, pedig köszönhetek nekik néhány windows vásárlást.