Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laffer

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borzasztó nagy szívás tud lenni az autóbérlés, amiért a szolgáltatók is sokat tesznek. Írtunk róla már, ez a trilógia harmadik része. Ahogy ígértük, ebben jön a legfontosabb rész: a méregdrága kiegészítő biztosítás vevőre lőcsölése. Alaphelyzet: nekünk nagyon kell az autó, mert arra építettük a…..
laffer 2017.05.30 07:31:20
@VT Man:
@StanLee:

Koszi, gondoltam inkabb foglalok valamit aztan meglatjuk.
Szoval a konkret pelda:
-wizzair tag vagyok, a cars.wizzair.com -on foglaltam (ami ugye rentalcars.com motor, csak wizz pontokat kapok vissza ami nekem jo)
-kis kocsi, 1 hetre, az ajanlasok alapjan Hertz:
ibb.co/dvYb3F
Hitelkartya adatokat megadtam, kb 6 oraval kesobb jon az email a voucherrel (felado a rentalcars.com, de a subjectben ott van hogy wizzair-en keresztul berelem).
A fontos reszek:
ibb.co/cKHfVv
ibb.co/fMbJHa
ibb.co/cmAZqv

Szoval elvileg az onresz igy 0, es bar a foglalasnal azt irtak "including glass and tyres", a voucheren mintha nem azt olvasnam.

Kivancsi volnek, hogy egy masik foglalasnal ugyanez a szoveg van-e, vagy csak beillesztgetik a megfelelo szamokat a sablonba.
Mindenesetre ez igy 35k 1 hetre, es ha nem torom ossze a kocsit, elvileg minden okes lesz. A letet 150 euro, es ha jol ertem, plusz a benya.
laffer 2017.05.31 20:29:59
@StanLee: jah mondjuk ez a legpofatlanabb dolog, idegen kocsiban az elso ami megserul, a felni. Mar ha van rajta, es nem csak vmi disztarcsa. Raadasul azt a legnehezebb bizonyitani, hogy nem en csinaltam ami rajta van. De ez olyan, mintha azt mondanak, elkoptattam a gumit ahogy mentem a kocsival...
Modorosblog A netfüggő 2012.01.18 06:00:00
Hogy is kezdődött? A hőskorban, modemmel, MindenkiNettel, lassú-lassú letöltésekkel - Grespik kenyeret dobál, Csisztu-videó, Dallas, fastest man in the universe, Napster, Kazaa, DC++, hubok, torrentek... Egyetlen mérce a letöltési sebesség - 3-4 kB/s, királyabb magyar oldalakról…..