Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamas3303

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mások is megszívták a kriminális Nokia C5-03-mal, de a Vodafone és a Nokia hozzáállása sem segített a helyzeten: Ezt a mocskos szemét ócska VODAFONE-T! Három alkalommal 55 NAPOT VÁRTAM A MOCSKOS SZERVÍZÜKRE, egyszer hardver, egyszer szoftver hiba a telefonon, ami amúgy zsír új,…..
tamas3303 2012.07.19 19:45:58
@DaDa77: Vettem egy neve nincs telefont a T-Mobilnál.Szoftver hibás lett, visszavittem.A második visszavitelnél adták is az újat. A cseréről ennyit!
Délután  négy órakor megkezdődött a civilek által meghirdetett Békemenetnek nevezett kormány melletti szimpátiatüntetés. A felvonulók a Kossuth térre mennek, felszólalások várhatóan nem lesznek. Az indulás előtt a tér megtelt, az egyik szervező, Széles Gábor…..
Minden várakozásomat felülmúlta ez a békemenet, ezért néhány ponton felül kell vizsgálnom az előzetes álláspontomat. Először is nem volt hiábavaló. Sőt, így utólag nagyon is hasznos volt, mi több, szükséges. Úgyhogy ne várjátok, hogy dehonesztálóan fogok róla…..
Idén 15 éves a Fidelitas. Budapesten, a Moulin Rougeban ünnepeltük a szülinapot, több mint 500 taggal, barátainkkal. Ma pedig több baloldali sajtóorgánum és az MSZP támadott a bulival kapcsolatban minket, ferdítésekkel, hazugságokkal vegyítve. Szerintem minden fiatalnak joga van a…..
tamas3303 2012.01.21 13:23:08
@Oroján Sándor: Ha olyan böszmék,mint te és Orsós Orbán Viktor apátok,és az összes többi a Fidesz-ben,akkor nem valószínű,hogy feldobnának! Ti egy fanatikus,csak a főnök betanított szövegét szajkózó banda vagytok!Nem számít,hogy az országot tönkretettétek,csak Viktorka legyen a főnök!!Ingyenélő,semmirekellő banda!!Egyszer a nép elsodor titeket is,és úgy jártok,mint az ávósok 56-ban!!
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..