Regisztráció Blogot indítok
Adatok
User123

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Látogató! Kérlek, az alábbi bejegyzést olvasd végig (hosszú lesz, de megéri - sokat tanulhatsz belőle), amennyiben az alábbi feltételek valamelyik érvényes rád: - el szeretnél menni egyszer szexpartnerhez- már jártál szexpartnernél- rendszeresen jársz ilyen helyre Nagyon…..
User123 2013.06.25 00:21:50
@Ivonn: Ott kezdődik a dolog, hogy nem zsúfolt "piacokra" kell menni, ahol már amúgy is túlkínálat van. A diploma mellé egy kis ész is kell, vannak itt (Mo.-n) lehetőségek, csak jó helyen kell keresgélni.
User123 2013.06.25 11:31:23
@rpflora: Tudom, te mindenkit nyomorékak tartasz, aki nálad többre vitte, ezért is tartasz ott, ahol. Én meg a kurvákat tartom "nyomoréknak", hogy a te puritán, primitív szójárásodat használjam.

"az intelligenciát iskolához és ott szerzett papírhoz köt"

Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor ezt a mondatot sem írtad volna le, de mivel csak egy buta prosti vagy, ezért a szövegértés sem az erősséged, de hadd segítsek:

"diploma mellé egy kis ész is kell"

Ha tudnád az elmúlt pár évben hány olyannal találkoztam, aki diplomával rendelkezett, de sötét volt, mint a föld, (persze közel sem annyira, mint te)meglepődnél. Az ellenkezőjére is volt példa, ma is a cégnél dolgozik diploma nélkül, persze nem annyiért amennyit fentebb írtam, de nem is panaszkodhat.

No de további jó vergődést egyedül, az érvtelen, logikátlan, irracionális, üres kommentjeidhez a továbbiakban nem kívánok asszisztálni, mert olyan mintha egy csimpánzzal próbálnék meg kommunikálni.

@Ivonn: Szó nem volt erről, arról volt szó, hogy aki keres az talál. De ha szerinted a szexmunka jobb, mint egy olyan munka, ahol esetleg többet is keresnél, mint egy prosti, normális körülmények és amolyan baráti jellegű társaságban, akkor a te értékrendeddel is komoly gondok vannak. Inkább ondót engednél a szádba non-stop, mint mondjuk napi 6 órában egy nem túl megterhelő, sőt olykor szórakoztató szellemi munkát végezz? Nekünk sincs tovább miről beszélni.
User123 2013.06.25 14:50:23
@rpflora: Míg én tényekről beszélek, addig te találgatsz bele a levegőbe, ennyi a különbség, itt mutatkozik meg leginkább a butaságod.

Neked egészen biztosan nincs diplomád, de még csak érettségid sem.

Nem mintha rád tartozna, de minden amit elértem önerőből értem el, bejárva a ranglétrát, teljesítményt felmutatva, és nem alkalmazott vagyok. ;)

A többi légből kapott és megalapozatlan fröcsögésre nem kívánok reagálni, mert igazából nincs mire, kb. mintha egy óvodás írta volna.

Most már tényleg elég volt belőled, ha akarsz reagálj még, én olvasni nem fogom, üdv prosti, szopd fel magad egy szebb világba.