Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chriodor01

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első videómnak ezt választottam? Nem vagyok komplett(Kb mint a filmben szereplő csórikám)! 4 hét és megannyi agyzsibbadás után megvan a videó! El se hiszem... De sikerült!Remélem tetszeni fog mindenkinek!..
chriodor01 2012.01.18 01:04:01
No először is hadd szóljak be a zseniális "még nem láttam ezt a filmet, de utálom" kezdetű hozzászólás alkotójának. Gratulálok a világképednek és az építő kritikádnak.

Másodszor: én ezen a filmen szakadtam. Kit céloz meg? Az idiótákat akik nem a hatalmas művészetet keresik egy filmben, hanem azt az idióta kikapcsolódási szintet amit csak egy idióta film tud megadni. A csajozós filmen is röhögtem, az ace venturán még jobban és nem érzek defektet se lelki -ismeretemben se -világomban.

Logan, ez hozzád szól, figyelj jól. Túlzások vannak a filmben igaz, de könyörgöm, melyikben nem? Tarantino filmjei nem elmebetegek kissé? Pedig milyen jók. Egy film attól lesz jó ha valósághű? A Star Warsban, amikor lekaszabolják egymást fénykarddal, nem kéne hogy folyjon a vér? Jó igen, forró mint a tevefos és bevarrja a sebeket a heg mentén, de Meine Madafakin Gott, elállítja a vérkeringést, megszűnik a nyomás a testben, nem szivárog vér a sebek közül? SW-n nőttem fel, szal bitch please. Apropó, Sikoly 1, mellbe lövik a füvest és túléli majd magából szívja ki az éltető gandzsát? uuuuu, hogy lehetséges?
Vagy Ace Ventura amikor túléli a vízesést, vagy csupasz pisztoly ahogy felfújja a betörőt egy tömlővel, vagy amikor a nagy durranás 2-ben működik Sheen-nek az M60-asa miután vízbe esett. Hidd el még tudnám sorolni

Ja igen és annak akiknek "nem tetszik": régebben "Babar és barátai"(vagy mi a szent szar) volt a király vagy a Disney mesék vagy a "Pindúr Pandúrok". Kérlek, nagybetűsen Kérlek, hogy gondolj bele milyen érdeklődéssel nézted azt a 0-5 IQ-val megjegyezhető történet-kibontakozást ami végbement a szemed előtt kerek 10 perc alatt. Kibebaszottul megváltozik a világképed (vagy ebben az esetben a filmről alkotott képed) ha már valaki kivesézte előtted -mellesleg rosszul- az adott témát és nem hagysz esélyt saját magadnak vagy legalább egy szakértő(bb)nek hogy ő mondjon valami véleményt.
chriodor01 2012.01.23 01:13:38
@Sorter: Ha célzottan akartam volna küldeni üzenetet akkor célzottan üzenetet küldök nem pedig fórumba irkálok.
Igen, mindenkinek többé kevésbé megvan a maga véleménye, ezzel nem is szálltam hadba - annyira. Másfelől, a Shop-stop egy kalap... úristenaviláglegjobbvigjátékaiközülkettő, amit sehogy se neveznék taplóhumornak, csak valami olyan kategóriába ami felül van az emberi humorérzéken. Visszatérve a babás jelenthez, ha láttad "A szerb" c. filmet akkor tudhatod hogy azt nem lehet úgy túlélni hogy nem tudod megkülönböztetni a valóságot a filmtől. Ha nem láttad, nézd meg, befosol olyan undorító. Van akinek ez kell van akinek más. Pl. engem az "Eredet" sem fogott meg, jó effektek, de egy geci hivalkodóan hatásvadász és lépésről lépésre kitalálható film. Ez nem az, amikor először láttam én nem tudtam mit gondoljak: igyak még egy sört hogy felfogjam vagy már többet ne mert hallucinálok. Röviden ja, zsír.