Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.Niko

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
A.Niko 2012.01.18 11:47:42
Tisztelt Bajnai Úr!

Olvastam a tanulmányát, láttam az ATV-n a megnyilatkozását, olvasom egy új párt alakítására készül.

Mondhatnám jó stratégia és taktika egy technokratától, akit a racionalitás, a jobbító szándék vezet, aki nem az érzelmekre akar hatni. Ezt tudva, látva én is úgy gondoltam mint sok más gondolkodó ebben a kis hazában: lám mégis lesz valaki, aki segít talpra állítani ezt a megroggyant országot.

Nemrég azonban történt valami, ami összezavart, megingatta az Ön személyébe vetett hitemet.
Történt ugyanis, hogy az egyik közösségi portálon megosztottam a Bartus Lásló - talán nem túlzó ezt írnom - ön mellett kampányoló írását, amire az alábbi komment érkezett:

"Kézcsókom és szép napot kívánok mindenkinek! A Bajnai urat én többször láttam amikor a választások előtt járta az országot, kampányolva az MSZP újra választásáért. Több esetben mentem a konvojuk után és szégyen volt látni, hogy amit az önkormányzatok és a szimpatizáns emberek oda adtak nekik ajándékba azt a falu határában ki dobálták a Bajnai úr és testőrei. Meg álltam és meg néztem a dolgokat amiket ki dobáltak és szégyeletem magam! Nemzeti szalaggal át kötött kenyér, sütemények és iskolák által készített ajándékok hevertek szanaszét! Több helyen a lakosok is oda jöttek és azt látni kellett volna és hallani amit mondtak! Sok szavazatot el vett az MSZP-től így a FIDESZ-t emelve a győzelemre! Én Bajnai urat egy jellemtelen embernek tartom azóta! Tisztelettel!"

Mivel hiteles embernek tartom a bejegyzés tevőt, ettől zavarodtam össze, mert önt is annak tudtam ezidáig.

Sikerült önmagam meggyőzni arról, mindez csupán egy vétek, vétett valami ellen, ami kijavítható.
Én örök idealista hiszem azt, hogy így lesz, mivel van más mód egy tehertől való megszabadulásra - mondjuk az odaajándékozás, ami ráadásul duplán öröm.
Kérem, segítsen helyreállítani az önbe vetett hitemet - és még számtalan hazánkfiáét is!