Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H_Adam

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Star Wars Celebration keretében leleplezett előzetes nálunk is szétvetette a házat (én voltam olyan merész, és képkockáról képkockára szételemeztem), és most már magyarul is végigborzonghatjuk. Gondolom, sejtitek, kinek a hangján szólal meg Han Solo a trailer végén. Ja, és…..
H_Adam 2015.04.29 12:40:56
@merlinicus: Az angol narrációt úgy vették fel, hogy Mark Hamill újra rámondta a szöveget A jedi visszatér hangmintájára, így a kettő egy érdekes egyveleget adott ki - szerintem itt is ezt próbálták, kevesebb sikerrel.
A múlt hét elején "A támogatás ára" címmel közöltünk egy vitaindítót arról, hogy mit tartunk a választók és az Orbán rezsimet leváltani készülő pártok közötti megegyezés új minimumának. A vitában eddig megszólalt többek között Csigó Péter, Rácz András,…..
H_Adam 2012.01.18 11:07:35
@Arbet: "Az új politikai minimumról szóló vitában elhangzó vélemények a szerzők sajátjai. Nem feltétlenül egyeznek a Milla szervezői csapat tagjainak véleményével..."

A MEBAL nézeteire épülő rendszerek az összes országban szenvedéshez, éhséghez, halálhoz vezettek. Nem lehet olyan vezetést összeállítani, amely tudna ilyen elvekre egy élhető államot építeni, ez számtalanszor megmutatkozott már. Milliók haltak meg emiatt, engem felháborít, ha látok egy ilyen honlapot. Ebben a kontextusban egyértelmű, milyen az a csillag ott, milyen hagyományt visz tovább. Amíg sokan csak úgy tudnak szembeszállni a jobboldallal, hogy a hagyományosan vett baloldal felé tolódnak, addig a jobbosok könnyen és teljes joggal egyszerűen csak le fogják komcsizni ezeket az embereket, és sajnos az egész Millát, ami baj lenne.