Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AIvarez

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Közösség elleni izgatás 2013.01.11 13:57:03
Kedves olvasók! Veszélyes dolog jön, aki nincs oda az ötletért, hogy kommandósok törjék rá az ajtót, az jobb, ha most elnavigál valahova máshova. A velem maradó tökös legények (és az amúgy sem széles női közönség tagjai) először is tekintsék meg ezt a videót: Hagyok…..
AIvarez 2013.01.14 08:14:37
@Selkath - Nightwish rulez!:
Én kb. egy ugyanilyen Vaiot vettem 2 éve 160ezerért. És eddig nem volt játék ami ne ment volna rajta. Skyrim is mediumon tök simán elfutott.
Szóval az egyáltalán nem igaz, hogy ma 300k -t kell költeni egy gamer laptopra.
IDDQD Régen minden jobb volt 2012.04.16 15:54:00
Ennek örömére nézzünk is meg egy friss techdemót a CryEngine 3-ból, aztán mehet tovább a szokásos eszmecsere arról, hogy bezzeg 1981-ben ZX Spectrumon. Neked melyik volt az első játék, aminek azt mondtad a grafikájára, hogy úristen úristen, ennél jobbat már nem lehet…..
Oké, csak egy golfautó, de akkor is, mekkora királyság lehet úgy vezetni, hogy közben a Sega-féle OutRunnal játszik az ember. Vagy mekkora merészség, a lenti videóban látható barkácsautó készítője, az amerikai Garnet Hertz szerint ugyanis elég ijesztő élmény sofőrként csak…..
AIvarez 2012.02.26 14:22:01
@Neretil: Most azt hiszed, hogy a Masat-1 nek az a célja, hogy megtudjuk annak hőmérsékletét, sebességét az űrben?
Szerinted a csillagász, fizikus újoncoknak rögtön egy drága, újtechnológiás gépet kellett volna föllőniük?
Elég nagy butaság lenne rájuk bízni.
Te is írtad, a saját tapasztalatodat az építészet kapcsán.. Hiába volt diploma a kezedben, mégis sötétség volt a fejedben. Itt ugyanerról van szó.

Ez a Masat-1 projekt remek lehetőség arra, hogy a fiatalok kibontakoztathassák tudásukat.

És honnan veszed ezt a hülyeséget, hogy 50millió forintba került meg, hogy egész nyugat rajtunk röhög? Minek kell kitalálgatni hülyeségeket és úgy előadni, mintha igaz lenn?
Tudom, hogy manapság ez a divat az interneten, hogy pesszimista módon mindent lefikázok és a földbe tiporok, de nem értem miért.
Csak remélni merem, hogy az ilyen kommentek janizásból születnek, nem pedig őszinte gondolatokból.
Vegyünk egy nagy levegőt, és fogadjuk el: annak ellenére, hogy a blog szerzőinek körében nem volt átütő siker a Minecraft, valami zsenialitás biztos van benne, ha már eurómilliomos lett belőle egy szimpatikus svéd fiatalember.  Azt is megértem, hogy a Lego-gyár úgy működik,…..
IDDQD Mario nem elég hipszter 2012.01.24 16:29:00
Szóval nem csak engem idegesít az a gémersznob-típus, aki csak indie játékokkal játszik, mert amióta a globális karvalytőkespekuláns gyarmatosítók keze betette a lábát a játékiparba, azóta minden túl mainstream, és már a régenmindenjobbvolt sem olyan, mint volt.   ..
AIvarez 2012.01.24 19:52:56
AIvarez 2012.01.24 20:42:17
@Felsmukk: Ez nagyon igaz! A zene nagyon hatásos tud lenni egy játékban és mivel egy "AAAAAAA+ zene megalkotásához" elég akár egy ember is, ezért a garázsprojektek előszeretettel élnek vele. Egyébként a a mai játékokból nekem pontosan az ilyen jellegű dolgok hiányoznak. Valami jellegzetesség, valami egyediség, valami HANGULAT, ami arra tud késztetni, hogy másnap is szívesen elindítsam.
Egyébként ne értsétek félre szerintem vannak zseniálisra sikerült, mostani, magas költségvetésű játékok is. De szerinteem azé' van igazság abban is, amit az indiebuzik mondanak.
IDDQD Virítsd a lóvét! 2012.01.17 14:50:50
A lengyel CD Projekt kiadó tavaly decemberben kavart kisebb botrányt azzal, hogy egyesével kereste meg a Witcher 2 torrentes letöltésén kapott júzereket Németországban azzal, hogy legyenek szívesek átnyújtani 911,8 eurót a cégnek a warezolás fájdalmát enyhítendő, vagy…..
AIvarez 2012.01.17 18:40:06
@cserepj: Például én. Nem szeretek lutrizni még egy 10 dolláros játékkal sem. Inkább letöltöm kipróbálom és ha tetszik úgyis megveszem. Legalább a lelkem nyugodt lesz és mindig naprakész peccselt játékom lesz.
AIvarez 2012.01.17 19:59:35
@cserepj: Ez igaz sajnos. De én is a csóró egyetemisták közé tartozok és nem próbálhatok ki minden játékot úgy, hogy megveszem.
Youtubeon megnézni a gameplayt meg nem teljesen ugyanaz. Persze sok játék van, amit gameplay alapján is el tudok dönteni, de ez esetek többségében az van, hogy amikor már játszok vele nem is tetszik annyira.
Pl. legutóbb a Terráriával is úgy voltam, hogy tuti megveszem. Napokig lázban égtem, hogy jó kis játék ez, amivel majd lehet ütni az időt. Aztán végül.. csak letöltöttem torrenttel a próba kedvéért! És hát nem hozta amit vártam, mert egy nap alatt meguntam.
Az igazán jó játékokért meg tényleg szívesen költök pénzt, mert ritkán látni olyat. Bár manapság csak az indiejátékok tudnak lekötni. Nem tudom, hogy ez az én finnyáskodásomtól van -e, vagy a játékfejlesztők nem tudnak jót mutatni. Most komolyan.. ilyenek hogy Call of Duty 695, NFS: the bank robbery hogy tudják az embert lekötni. Ezt nem értem.
AIvarez 2012.01.17 23:10:05
@Csokonai Vitéz Műhely: Egybéként kíváncsi vagyok, ez a pénz hogy kerül vissza a művészekhez :D Mert szerintem sehogy.