Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TubiTubiNixTubi

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..
TubiTubiNixTubi 2012.04.18 14:50:46
@J.László:

de nem is párt alapít frakciót, bármilyen furcsa is megérteni - hanem képviselők

és amíg a kdnpsek önálló frakcióval rendelkezhetnek, addig a dk-sok is alakíthatnak frakciót

egyébként pedig azért volna, mert a kormány minden törvényes és TÖRVÉNYTELEN dolgot bevetett a dolog ellen
TubiTubiNixTubi 2012.04.18 15:13:35
@J.László:

nem létező törvény alapján nem tudsz törvényesen eljárni, csak törvénytelenül - azért, mert elvileg egy törvény a jövőben érvényben lesz valamikor, attól még nincs érvényben ma
TubiTubiNixTubi 2012.04.18 15:52:05
@Vollner: a baj az, hogy akik ugrálnak, azok sem különbek

de ha nekik lehet, akkor hamarosan te lehetsz a következő célpontjuk - ahogy az elmúlt 2 évben meg lehetett tapasztalni
Szijjártó Péter szerint egy ilyen szociális érzékenységgel megáldott ember ne legyen felelős politikai pozícióban. "Gyurcsány Ferenc hónapok óta minden héten elveti a sulykot, amikor emeli a benzin és a gázolaj árát. Kapzsiságát a magyar lakossággal fizetteti meg" -…..
Kovács "Enyhénszőrös" András Péter vezényletével csak egy kicsit pirítottak Nagy Ferón a Roast első adásában. Kiss "Mindenhúszéveslányálma" Ádám, Dombóvári "Életébencsakkétpuncitlátott" István, Rekop "Kiafaszom" György, Zalatnay "Sittes" Cini,…..
A törvényhozás mai ülésén - várhatóan kora este - módosítja az Országgyűlés munkájáról szóló törvényt és az ehhez szorosan kapcsolódó határozatot, amely a Házsszabály rendelkezéseit rögzíti. Utóbbi dokumentumból idézek: Az országgyűlési képviselőcsoportok A…..
TubiTubiNixTubi 2012.04.16 13:49:04
@_zulu_: mozog a szája, másrészt nem pártok, hanem képviselők alakítanak frakciót
TubiTubiNixTubi 2012.04.16 15:22:14
@peti6: rosszabbul nem vitte gyurcsány se, pedig nem volt neki 2/3 - és érdekes módon, amivel orbán anno vádolta őt, azt orbán most kormányon mind meg is valósítja - pedig ha akkor odaállt volna mellé, hamarabb túlvagyunk a nehezén a dolgoknak - de hát a hatalommánia, az a legfontosabb
TubiTubiNixTubi 2012.04.16 16:02:54
@látjátok feleim szümtükkel:

érdekes gondolat, ha valaki kilép egy pártból/frakcióból, és listán jutott be, akkor elveszítse a képviselői helyét

de pld. orbán miatt hányan szavaztak a fideszre? 1 millió ember? 2 millió? tehát ennyi szavazatot hozott egyetlen ember a pártnak - ilyen megközelítése is van a dolognak

egyébként talán logikus lenne, hogy a listán 114. jelölt esetében megszünjön a képviselőség a kilépéskor, de a húzónevek esetében nem
Subba Faszkorbács: Mi ez? 2012.04.16 15:32:00
Minden hipszter álma, a dízájnos faszfej bringa! ..
Történelem formálás banki módraEx-köztársasági elnökünk etikai vétsége meg sem közelíti azoknak a banki agytrösztöknek bűnét, akik olyan kölcsönszerződési konstrukciókat kreáltak, amellyel megalkották a modern kori kizsákmányolás „mintarendszerét”. Az…..
TubiTubiNixTubi 2012.04.06 10:57:18
@Fermentátor:

főleg, hogy naív ügyfél nem tud olvasni, és nem is akar olvasni
TubiTubiNixTubi 2012.04.06 11:05:28
@Fermentátor:

már elnézést, most úgy csinál mindenki, mintha a szerződésébe belecsempésztek volna olyan részeket, amik korábban nem voltak ott

de ott voltak, látszott a veszély is, eddig nyert az ember a dolgon, most meg kb. egálban van a forinthitelhez képest, vagy még mindig nyerőben

spekulált egy rakat ember, nem jött be - a baj az, hogy teljesen pénz nélkül tették ezt
TubiTubiNixTubi 2012.04.06 13:20:49
@Fermentátor:

az adósok elfogadták érvként azt, hogy a múlt garancia a jövőre

innentől kezdve mit is szeretnének, mivel ők mentek a bankba hitelért
  A köztársasági elnök doktori címe körüli vibrálás igazi, minőségi kontenttel látja el a hazai politikabuzi szcénát. Eddig a Demokrata Kör produkciója tuti befutónak tűnt a Nagy Plágiumügyi Tartalomversenyben, de szerencsére akad olyan baloldali műhely, ami felveszi…..
Vegán, nyilván otthonszülő, és a videón előrágja gyermeke számára a kaját. Köszönöm szépen!   ..
Mindig is kíváncsi voltam, hogy egy olyan takarékos-zamatos, gondos-okos-megfontolt gazda, mint a Magyar Állam mihez kezd, ha egyszer az életben rászakad a világ legnagyobb lottófőnyereménye, 3000 milliárd forint.Ehhez még nyugodtan tegyük hozzá a nyugdíjvédelmi nagyasszony, Selmeczi…..
TubiTubiNixTubi 2012.03.26 16:15:47
@wagem:

"Igazad van,de nem a dátum = igazán fontos,hanem a lenyúlás.Az tutti,hogy az állam nem fogja elrulettezni a lóvémat.Vagy letőzsdézni.. "

Ahham nem fogják, mennyi is maradt a 3000 mrdnyi nyugdíjvagyonból? 600mrd? A Mol-on mennyit is bukott az állam? (ha meg a hosszú táv számít, akkor miért is kezeli úgy bárki is a manyupot, hogy bukott?)
"Szerződést szegtem, és ezért fizetni fogok, sohasem akartam kibújni a felelősség alól. Már elkezdtem spórolni, ha fizetnem kell, legyen miből. A lakást viszont nem áll szándékomban átengedni, megnyertem egy játékot és ez annak a főnyereménye. Az enyém, és nem adom…..
Subba A nap képe: Öcsi SP 2012.03.20 00:05:03
Bakfis SP, egy bácsi...
TubiTubiNixTubi 2012.03.20 08:19:56
2011. október 22-én – az MSZP-n belül egy éve létrejött Demokratikus Koalíció Platform első születésnapi ünnepségén – Gyurcsány Ferenc bejelentette, amire már mindenki számított: Demokratikus Koalíció Párt néven új, saját elmondása szerint baloldali,…..
TubiTubiNixTubi 2012.03.19 15:56:46
@inebhedj - szerintem:

"Az az álláspontom, hogy a nem egyéni körzetből (tehát pártlistán) bekerült képviselők a pártfrakcióból való kilépéssel a képviselőségükről mondanak le, hiszen azt a párt jogán élvezik. "

a logikát kifordítva a párt pedig azokat a szavazatokat élvezi, amit a listán lévő képviselők hoznak a pártnak
TubiTubiNixTubi 2012.03.19 16:23:29
@Hohó60:

"ez a tök mindegy esete, hogy az állam, vagy a munkáltató utalta oda. A lényeg az, hogy utána az állam hitelként vette fel."

Nem tök mindegy, ugyanis a kettő független egymástól. A manyuposok maguknak tesznek félre, az állam meg a jelenlegi nyugdíjak kifizetésére vesz fel hitelt. A manyuposok ezért azt kapták volna, hogy az államtól függetlenül jön valami nyugdíj, az állam meg azt, hogy végre nem kell annyi nyugdíjat kifizetni a későbbiekben. Nem azért volt/van lyuk a tb kasszán, mert a manyupba került pénz, hanem mert eleve lyukas a kassza, az állam többet költ nyugdíjra, mint amennyi a bevétele, ráadásul úgy, hogy közben teljesen világos, a helyzet nem javulni, hanem nagyságrendileg romlani fog az elkövetkezőkben.
TubiTubiNixTubi 2012.03.19 16:29:20
@inebhedj - szerintem:

de a gyakorlat mégiscsak azt mutatja, hogy például sokan személyek miatt szavaznak listákra - pld. orbán indult egyéniben? nem - listán volt, és rengetegen szavaztak az ő személye miatt a listára - ugyanez igaz gyurcsányra is, még ha abszolút számokban kevesebb szavazatot kapott is - sok mszp szavazó számára a nevek többsége totál ismeretlen volt, azonban volt név, aki vonzotta
A hagyományokhoz ragaszkodni kell, akkor is, ha épp a Föld másik végén tartózkodom, egészen pontosan Costa Ricában, ahonnan egy kicsit talán nehezebb tájékozódni és nyomozni, de - ha rendesen működik a wifi - azért leggyorsabb még lehetek.   És akkor a lista a 2012-es Main…..
TubiTubiNixTubi 2012.03.14 11:53:03
@ladislaus: de lehet, hogy csillagot ér, ha felszolgálják... :)
Azt írja a Képviselő Funky hogy "Selmeczi Gabriella elborzadva értesült arról, hogy a nemzetközi baloldal francia importtüntetőkkel készül meggyalázni március 15-i ünnepünket." Konkrétan így fogalmaz a zsák foltja Fidesz szóvivője:"Tovább folytatódik a…..
Ez a roppant elmés cím tulajdonképpen elmond mindent Joao Lammoglia Aire elnevezésű koncepciójáról, ami azt hiszem, méltán lett tavaly fődíjas a reddoton. A készülék ugyanis egy igazán környezetbarát megoldással segít energiával ellátni az apróbb készülékeinket: a…..
A TheArnoldFans oldal elbeszélgethetett Arnold Schwarzeneggerrel, aki közelgő filmjeiről mondott néhány mondatot."Nagyon jól esett, miután kormányzói munkám végeztével Stallone megkért, hogy játsszak az Expendables 2-ben. Bulgáriába repültem, ahol néhány napot töltöttem el…..
TubiTubiNixTubi 2012.03.08 14:53:49
PromontorBlog Rejtvény 2012.03.05 08:36:00
A következő kérdések várnak megfejtőikre: Hol készült a fenti kép? (Erre kollégáknak nem ér válaszolni!) Mi ez? Hogyan működik? Információk idővel szivárognak majd és előbb-utóbb lesz megfejtésposzt is. Kellemes fejtörést! Frissítés (március 12.): Itt a…..
Filmdroid 10 perc a John Carterből 2012.03.05 10:51:54
Hétvégén megmérettetik a John Carter sc-fi fantasy, megelevenedik Edgar Rice Burroughs világa. A stúdió irgalmatlanul sokat költött a produkcióra, a rendezői teendőket az eddig animációs filmeket készítő Andrew Stanton látta el. Van oka aggódni a Disney-nek, hiszen Burroughs…..
TubiTubiNixTubi 2012.03.05 12:25:21
Félrefordítások Beautiful OTP 2012.03.02 07:55:00
Persze megint egy félrevezető cím, mert nem az OTP szép... Rita tette ki ezt a gyönyörűséget FB-oldalunkra, és rögtön engedélyt kértem ide is kiposztolni, mert annyira jó:Lehet, hogy nem a pénztárosnő harmadikos kisfiát kellett volna megkérni, hogy szótárazza ki...Itt ragadom…..
TubiTubiNixTubi 2012.03.02 12:57:45
Az RTL Klub már régóta tervezi, hogy egy új, nagy költségvetésű adóval tarolja le a piacot, az RTL2 indulását azonban lassan egy éve halogatják. Legutóbb idén április elejéről őszre halasztották az új adó kilövésének idejét a viharos reklámpiaci helyzetre hivatkozva.…..
TubiTubiNixTubi 2012.02.29 14:14:38
Környezetvédő létemre kifejezetten megkedveltem a plázákat. Tetszenek bennük a jó könyvesboltok, az időjárástól függetlenül, kényelmesen, gyalogosan bejárható terek, a különleges kávézók és a kényelmes mozik. Különösen azokat kedvelem persze, amelyeknek jó a…..