Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigjoci

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Samson 1795 2014.06.13 12:16:55
Illat: klasszikusan cseh Hab: közepesen apad Szín: aranybarna  Úgy öt éve már ittam Budweiser Samson néven dobozos kiszerelésben és hozta a kötelezőt. Akkor 119 Ft volt... Még azelőtt volt szerencsém hozzá csapoltan az esztergomi vasútállomás büféjében, na az jólesett.…..
bigjoci 2024.03.10 18:33:46
@SupraKasey: Végig nyalva az osztrák kínálatot ez volt a legjobb :) Ausztria lemaradt ebben a sörforradalomban.
Egyre-másra zárnak be a nagy bevásárlóközpontok az Egyesült Államokban, mert folyamatosan csökken a forgalmuk, az emberek egyre kevesebb időt töltenek bennük, ezáltal egyre kevesebb pénzt is költenek. De miért?..
Nem volt könnyű, de összehoztunk tíz magyar figurát, akikre vitán felül büszkék lehetünk az idén. Nincs köztük politikus, mert egyrészt kizártuk. másrészt nem is találtunk volna normálisat. Nincs köztük cégvezér, cégtulaj sem, az idén itt nem dombortott senki akkorát. Ez…..
bigjoci 2015.12.25 14:31:17
cseh világos sör Egyből két aktualitást is fel tudunk hozni, miért pont a mai napot választottuk ki a Litovel sörgyár bemutatására. Ami a legfontosabb: holnap kezdődik a 2011-es Cseh Sörfesztivál, 42 féle csapolt sörrel (köztük egy litoveli gyártásúval) - de a második ok…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Jogilag ma, Magyarországon,…..
bigjoci 2015.10.26 11:51:27
@Online Távmunkás: Azért kell bevinni a gyártósorra a telefont mert nem bírja ki a 8 órát fészbuk nélkül.
Ők azok, akik miatt itt tartunk: áruló Görgey Artúr és a családon belüli erőszakért felelős látássérült komondor, Csokonai Lillája és Latisev bíró. Bűnbakok, akik nélkül nem létezhet a magyar, mert aktuálisan úgy tetszik, a nemzettudat mércéje a felejtés és a…..
Ha azt hiszed, már mindent láttál, ami a hétvégi diszkószcénában csak elképzelhető, akkor nézd meg ezeket a képeket, és rögtön rájössz, hogy az semmi nem volt ezekhez az egykori kultúrházakhoz képest. Andrew Miksys az Egyesült Államokban, Seattle-ben született, de litván…..
Kontár Komlókutató Szalon Barna 2007.08.01 14:44:00
magyar barna sör A hagyományos barna sör valami miatt a hazai sörgyártás fekete rinocérosza, azzal a különbséggel, hogy nem a túlkereslet, hanem valami más konglomeratikus ok tüntette el, amibe valószínűleg beletartozik a tervgazdaság ízlésuniformizálási hatása, a…..
Kizárólagos, merthogy már biztosan nem tipp a vásárláshoz, mert kivételesen csak egy márkáról fog szólni, és mert kivételesen egyedül eszegetek. Tizenhatféle Stühmert. Elismerésem annak, aki kitalálta azt, hogy mind a tizenhatból egyet-egyet egy nagy dobozba pakol – így…..