Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anasztázia Sapkában

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A szállásunk egy kollégium ami Vasziljevszkij szigeten található a régi szállásomtól délkeletre, olyan 10 perc autóval, tehát nem vagyunk annyira a város szélén (lásd térkép 1). De így is 5 perc séta a tenger. Az épület 6. (bizonyára már tudjátok, hogy ez otthol az…..
Kriptozoologia A NASA gargoyle 2012.03.28 17:33:31
Ti szavaztattok és döntöttetek, az első helyen a NASA gargoyle, alias vízköpő jött ki a szavazásból. Akkor lássunk is neki...1986. egy igen csak szeles estéjén Scott Shaw a NASA Houstoni bázisának levéltárosa igencsak felzaklatott állapotban tért meg az otthonába. A férfi…..
Igen, van benne egy magyar vonatkozás. Kittenberger volt az első magyar kalandor, egyfajta hazai Indiana Jones a szememben. 1903. A hatalmas állat felemelte hosszú, féregre emlékeztető ormányát, és trombitáló hangot hallatott. Oszlopszerű lábainak egy lépése enyhe…..
 Igen, tudom, hogy azt ígértem, hogy górcső alá veszem Raszputyint, de előbb gondoltam megosztom, hogy a kedvenc zenei előadóm ma 61 éves.Philről csak annyit, hogy a legtöbben a Genesis főkolomp dobos énekeseként ismerik, de a művészúr ennél sokoldalúbb. Oscar Grammy és…..
 Nem tudom, hogy kinek ki a szimpatikus regényhős, mármint tulajdonságra...Én kifejezetten szeretem az életvidám, humoros fiatal lányokat, akik feldobják a komor jeleneteket, vagy még több életet visznek a már amúgy is laza részekbe. És igen, van egy ilyen szereplőm, akinek a…..
 Eltérve a manapság olyan divatos romantikus fantasy műfajától, én egy ,,kis történelemmel vegyített krimis beütésű kalandregényeket" írogatok. És hát egyértelmű, hogy a kitalált karakterek mellett szerepet kapnak létező figurák is. Jelenleg épp az utolsó cári…..
 Igen, ez a Két vágy egyik sorának átköltött változata ...:D És ez így van...Most hogy újra megnéztem a legnagyobb kedvenc filmemet, a Tarzant, rájöttem, hogy nekem valaki valahol, ceruzát teremtett a kezembe, és 398 pont ide vagy oda, nem adhatom fel az álmomat. Animációs…..
 Nem régibben sikerült kiolvasnom Michael Chricton Hullaevők ( a könyvesboltokban Ködsárkányok címmel találhatjátok meg, de film is készült belőle 13. harcos címmel, de arról inkább nem beszélünk) című regényét. A linkre kattintva elolvashatjátok online.A történet…..
Anasztázia Sapkában 2012.01.18 15:39:34
 A legjobb kérdések, amiket egy írással foglalkozó feltehet magának, meg persze, ezekkel a kérdésekkel az olvasójelöltjeink is bombáznak minket. Amikor a gimnáziumban elkezdtük az irodalom tanulást, azzal kezdtük, hogy a tanárunk megpróbált egy indokot keresni, a Miért…..
 Az ,,Anasztázia Sapkában" felhasználónév sokak számára megtévesztő lehet, ami a nevemet illeti. Maradnék a Jane Porter-nél amit amolyan művésznévként használok, de annyit elárulok, hogy nem Anasztázia a keresztnevem :D :P ;) Egyszer majd arra is kitérek, honnan jött a…..