Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zapak

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik tényleg elfogyott a Retz bútorlánc pénze, mert már csak akkor szállítanak bármit, ha előre fizet a vásárló. György sajnos erről egy nappal a 4 hónapos szállítási határidő lejárata előtt értesült, így leginkább anyázni tud. Az előleget azért csak vissza…..
zapak 2012.02.24 11:54:23
@PsychoCica (4zsiráf):

Először is nem neveznék senkit nyomorultnak.
Azonban, ha mégis, akkor azért, mert a Retz teszi nyomorulttá.
Ebben az esetben, én is nyomorult vagyok, mert a 4. hónapban csak a pénzemet kaptam vissza, bútor helyett.
Nyomorult vagyok, mert 4 hónapot a Retz „ellopott” az életemből.
Igazán nyomorult pedig akkor lennék, ha még mindig csak várnék a megrendelt bútoromra, sőt még a pénzem is elúszna. Mivel én is megjártam, ezért vehetem a bátorságot, hogy tapasztalatból a saját igazamat és mások sérelmeit leírjam, vagy idézzem.
És ha csak egy emberen is segítettem azzal - a szabadidőmből nem keveset arra fordítva – hogy ne legyen a Retz nyomorultja, már akkor is megérte.

Azért pedig nem haragszom, mert sértegetsz. Az téged minősít.
zapak 2012.02.27 11:48:17
@PsychoCica Dö Ríl:

Abban a kegyben részesítettél, hogy 2 üzenetet is írtál nekem. Tiszteletem jeléül, ezért én is megírom a másodikat, és egyben az utolsót.

Kérlek, hogy az egereddel gördülj fel a lap tetejére! Látni fogod, hogy ez az oldal a Retz Bútoráruházakról szól. Leegyszerűsítve: a Retz mellett vagy a Retz ellen lehet érveket tenni. Amennyiben a témához nem tudsz érdemben hozzászólni, viszont szeretsz másokat sértegetni, javaslom, hogy menj le a legközelebbi kocsmába, és ott tedd! Amennyiben ennél többre is képesnek tartod magad, van esélyed arra, hogy megértsd az alábbi bölcselkedések lényegét- a saját vonatkozásodban:
1. Amikor egy másik embernek esel, még azelőtt, hogy tévedésedre választ adhatott volna, saját magad teremted meg azt a helyzetet, hogy ostobává válj mások előtt.
2. A felindultságból kimondott vagy leírt szavak, épp úgy téves útra vezetnek, mint a felindultságból elkövetett rossz cselekedet.

Sosem késő változni és változtatni.
Sok sikert!

Retz-es témával azért foglalkozom már több mint fél éve, mert nem akarok beletörődni abba, amit a Retz csinál, és amit a hatóságok vagy a média nem. Kíváncsi vagyok, hogy a mostani decemberi tulajdonosváltásról -a Retz Holding Kft-nél- a média mikor fog először beszámolni. Még annál a témánál tart, hogy a Retz köszöni, jól van, és stabil a helyzetük. A Retz Bútor Kft-nél, például, több mint fél év volt, amíg a cégbírósági eseményt –a felszámolásról- „eljutatták” a vásárlókhoz (de ezt már mindenki tudja). Lehet, hogy néhányan nem értik, hogy ez miért baj. Pedig baj, nagyon nagy baj, és még nagyobb lesz, ha ez a jövőben így is marad -más cégekkel kapcsolatosan is. Az elhallgatott vagy késői információ nagy bajt csinál.

Lehet, hogy velünk, a fogyasztókkal van a gond? A médiától azt kapjuk, ami tömegesen eladható, és nem azt, amire igazán szükségünk lenne. Először nekünk kell megváltozni: Okosabbá és bölcsebbé kell válnunk, hogy általunk a világ élhetőbb, bölcsebb és igazságosabb legyen.