Regisztráció Blogot indítok
Adatok
üDrügyminisztéDriumi álamszitkáDr

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„BREAKING: Lemondott Schmitt Pál” című cikkünk tévesen olyan látszatott kelthetett, mintha arról szólna, hogy lemondott Schmitt Pál. Az igazság ezzel szemben az, hogy az ország mondott le Schmitt Pálról. Január 18-i keltezésű „BREAKING: Lemondott Schmitt…..
üDrügyminisztéDriumi álamszitkáDr 2012.01.20 16:26:37
@dr.dr. Secnir doktor:
"nem. dr. Schmitt Pál
Dr. = orvosdoktor
dr. = mindenféle más doktorátus"

...Volt, Nem. Egy. Mű. társam, csak volt! A fülkeforradalmi nem. egy. működő rendszerváltás előtt! De most már, minthogy 2/3-unk van, sajnos, Önnek is be kell látnia...
Megrendülten beszélt lemondása okairól a köztársasági elnök a Magyar Rádió 180 perc című műsorában. „Én csak mindenkinek jót akartam” – idézte Georgijevet forrásmegjelölés nélkül. „Az elmúlt napokban több helyről is azt hallom, hogy le kéne…..
üDrügyminisztéDriumi álamszitkáDr 2012.01.19 07:26:36
@hirokin:
Köz. El. úr levonta a ko-izéciákat, és ezután a vitatott címét, ha nem is hagyja el, de a Nem. Egy. Működés Rendszere szellemében, még rövidebb formában fogja csak feltüntetni. Köz. El. úr neve így mától egyszerűen: Sch. Doktor Pál.
üDrügyminisztéDriumi álamszitkáDr 2012.01.19 09:17:58
@Member: Arról, hogy a Haza ellenzékben legyen!
üDrügyminisztéDriumi álamszitkáDr 2012.01.19 09:40:00
@ggroland91: Ha Orbán Viktor Mini. Elnök Úr bármelyik munkatársáról lemondana pusztán azért, az mert hüje, másnapra ijedtükben egyedül maradna.
Ha kiderül, hogy Schmitt Pál doktorátusa érvénytelen, akkor hamisan írta alá Dr. Schmitt Pálként a törvényeket. Érvénytelen lehet az Alaptörvény, a NENYI és az újévi beszédek. Kezdhetjük elölről. Dr. Trajmcsik Frigyes alkotmányjogász tollából érdekes elemzés jelent meg…..
üDrügyminisztéDriumi álamszitkáDr 2012.01.19 08:22:23
Debrecen polgármestere saját magát jelölte ki a távozó Cseresznye helyére. A hírre a forint erősödésnek indult. "Nagyon sajnálom Levente távozását, de itt volt az ideje, hogy új kihívások elé nézzen. Én pedig gyerekkorom óta szeretem ezt a zenét, és most, hogy az…..
üDrügyminisztéDriumi álamszitkáDr 2012.01.18 07:06:28
@Dr. Nyugger Dr. Vadász: Köszönöm, Nem. Egy. Mű. táDrsam figyelmességét!

MinisztéDriumunk halmazati büntetésként hazánk ellenségeit megfosztja mindenféle Drangjától és címétől. Így a folyosón lépten-nyomon disszeDrtációkba botlok, és nem bíDrom levakaDrni a bokámDról őket.

Néhányat azéDrt taDrtalékoltunk Köz. El. úDr DrészéDre: Ha a mostanit megvonná tőle valami senki kis egyetemi DrekDroDrka, Nem. Ügy. KoDrmányunk kettő ujjal pótollya azon nyonban.

Oszt jónapot!
üDrügyminisztéDriumi álamszitkáDr 2012.01.18 07:09:49
@Öblös: Immár 33%-ra. Infláció van! A többi 2/3-ot pedig majd mi osztjuk el demokratikussan.
Schiffer András frakcióvezető távozása után összegyűlt az LMP parlamenti képviselőcsoportja, hogy megvitassa a jövőt és az új frakcióvezető személyéről tárgyaljon. A képet egy szélsőségesen liberális hírportáltól kaptuk...
üDrügyminisztéDriumi álamszitkáDr 2012.01.17 08:04:59
@_Ne feledd: Ne feledjék, Ti. Nem. Egy. Működő Társaim, hogy Gyurcsány hatalomgyakorlási stílusában és vonzerejében talán hasonlított a Kim-dinasztiára, a hatalomgyakorlási technikáit viszont csak az Orbán-dinasztia volt képes alkalmazni Magyarországon!