Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RoboGó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én már megint lemaradtam valamiről. Legalábbis nem értem, mi van most az EFAF Cahellenge Cup-pal (ECC). Bár kezdem már megszokni, hogy nem mindent értek, ami történik manapság amerikaifutball terén itthon. Azt hiszem ebben már nincs semmi meglepő.Azért tettem fel most a kérdést,…..
RoboGó 2010.03.05 15:33:56
Eddig minden kérdésre válaszoltunk, ha eljutott hozzánk. Csak egyszerűen nem érdekel senkit a hivatalos álláspont, mindenki megelégszik a hallomásokkal. Értem én, hogy a hivatalos álláspont mindig kamu, de akkor is megérne egy mailt, szerintem.

Na, mind1. A Challenge Cuppal a helyzet a következő. Első alkalommal 5 török, 3 szerb, 2 magyar csapatról volt szó. Nem sikerült megegyezni a lebonyolítási rendszerről -melyhez az EFAF sem tett túl sokat hozzá, konkrétan: "egyezzen meg mindenki, aztán szóljatok, ha kész" felkiáltással kiállt a dolog mögül, mint szervező. Ezt követően, természetesen képtelenség volt megegyezni, így a több hónapos huzavona, és értelmetlen levelezés után az MAFSZ a csapatokkal egyeztetve úgy döntött, hogy nem vesz részt idén az EFAF kupasorozatában. Ekkor keletkezett a közlenény. Ezt követően az EFAF meghátrált, és kb 2 héttel ezelőtt értesített minket, hogy mivel alapvetően változtattak a feltételeken (4 török, 3 szerb, 2 magyar, 1 román 1 olasz és 1 horvát csapat), valamint biztosan nem kell Törökországba utaznia a magyaroknak, mégiscsak számítanak a magyar részvételre. Ekkor a 2 magyar gárda úgy döntött, hogy így már belemegy a dologba, és újra kezdődtek a tárgyalások, de már más pozícióból. Végeredményben az lett, hogy lesz magyar részvétel, az eredeti 2 csapattal, és elvileg tegnapra ígérték a versenynaptárat, ezért vártunk a Div I-el. Mivel nem jött meg, így inkább kitettük a biztosat, és ha kell változtatni, majd menet közben változtatunk rajta. De ez az alsóházat semmiben nem fogja érinteni. Röviden ennyi.
Szép, szívbemarkoló levélen mutatjuk be, hogy milyen kegyetlen az élet, és egyben itt a magyarázat, hogy miért is lehetnénk mi nők annyira szemetek, mint ahogyan azt sokan itt állítjátok. A posztot állandó kommentelőnknek, dex.ion-nak ajánljuk. A blogot olvasva; mintha…..
Gondolom, nem újdonság, hogy sztároljuk a Friday Night Lights című sorozatot, remélhetőleg felfigyel a kiabálásunkra valamelyik kereskedelmi tévé (muhaha) és behozza ide is az elmúlt év legeslegjobb Földön játszódó drámáját (az űrben a Battlestar Galactica uralkodik).…..
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A …..