Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T.J.Kong

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Akiket nem keresünk 2012.07.20 07:01:00
  Az egész országot sokkolta a Bándy Kata ellen elkövetett aljas bűncselekmény: nem meglepő az a médianyilvánosság, amit az ügy kapott. Utólag. Az utóbbi napokban először a nyomozás, majd az elkövető személyét, származását taglaló hírek dominálták a médiát. A bűneset…..
T.J.Kong 2012.07.20 09:52:06
@politicus:
komolyan ez hangzik el a mandineren ahol a kommentek igen komoly hányada burkolatlanul rasszista? Ezeket ráadásul ugyanaz a kb 20 fős brigád szolgáltatja
Eddig azt gondoltam ti szükséges rossznak gondoljátok ezeket a hozzászólásokat a kattintásokért de ha szerinted itt "rend" van , az a legszomorúbb dolog amit hallottam felőletek (leszámíta persze aristo vállalhatatlan üres ömlengéseit)
A poszt meg nem rossz annak ellenére, hogy suliújságos szinten fogalmaz a szerző.Respekt a mandinernek, hogy nem vesztette el a fejét úgy mint pl. a konzervartórium.
Sorban állnak a bloggerek Gyurcsány Ferenc politikai temetésére. Egyre-másra jelennek meg a posztok arról, hogy „ha beigazolódna a gyanú”, akkor minek kéne történnie, mekkora béna, balfasz, szemétláda lenne a volt miniszterelnök, és mindenki, aki körülötte van.…..
T.J.Kong 2012.05.01 13:09:53
T.J.Kong 2012.05.01 13:54:16
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): A kedves keresztény magyar ember megtanulhatná, hogy van különbség gyanú és bizonyítás között. Senki nem mondta, hogy a gyanú nem jogos...
De azért küldj el mindenkit a picsába egy olyan álláspont alapján amit nem vettek fel.
Minap ezzel találkoztam a Milla Facebook-falán: Köszönjük Dr. Schmitt Pálnak, hogy áldozatos munkájával hozzájárult a Magyarországon szerzett tudományos fokozatok nemzetközi versenyképességének lenullázásához! Ezt meg Youtube-on lőttem: Akit…..