Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rookie15

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Rookie15 2012.07.15 09:27:06
modzone.web4.hu/cikk/amnesia-a-szornyek-szuletese
Nyugisan eszem a kajámat és nevetek hogy minden kis nesztől megijedsz tök jól elvagyok és kb. az 5. perc után veszem észre hogy az a címe a videónak hogy haláli humor vagy mi hát mondanom se kell hogy nem ettem a videó során semmit ezután :D nagyon tetszettek ezek a részek is várom már a következőt :P
Képernyő.blog.hu Avangers 2012.05.21 14:05:00
   Bosszúállók     Pár hete néztem meg a családommal a moziban 3D-ben és valami eszméletlenül jó film volt, nekem nagyon tetszett!   A történet a megszokottak alapján zajlik, egy új rossz fiú akarja elpusztítani bolygónkat, ezt természetesen nem…..
   Íme itt a 2. film "bemutatóm"!  Nemrég láttam Nicolas Cage-el a Rejtélyek szigete című filmet. Megvan DVD-n és már párszor eldöntöttem hogy megnézem, de még csak most jutottam el odáig hogy elővegyem és megnézzem. A történet egy szigeten játszódik, amit az…..
Túléltük az Oscaros szezont és bár mindent nem sikerült megnéznem, amit akartam volna (a "Beszélnünk kell Kevinről"-t még igyekszem pótolni), azért a legfontosabbakat igen. A Hugót majd kiveszem tékából ha megjelenik dvd-n.Jövő héten megnézzük aAztán 22.-én…..
 Ma megnéztem "A dolog" című filmet, és azt kell mondjam, hogy ez a film nagyon jól sikerült, nem tökéletes mert hát vannak kisebb hibái de hát melyik filmnek nincs?! :D Be kell vallanom hogy annyira nem rajongok a horror filmekért és kicsit tartottam is ettől a filmtől…..
 Itt letölthető mp3-ként (110 MB)LEGJOBB FILMThe Artist – A némafilmes Éjfélkor Párizsban Az élet fája Hadak útján A leleményes Hugo Pénzcsináló Rém hangosan és irtó közel A segítség Utódok..
Rookie15 2012.02.27 15:41:04
@freddyD: De legalább észre vettétek időben :)
Sajnálom hogy így leírta magát az a város a szemedben pedig sok jót mesélnek róla nem értem :/
Kis szünet (és interjús kitérő után) itt a 9. epizód, ahol a Baaadmovies teljes stábjával, plusz most először Zolyval, az Otherworld.hu főszerkesztőjével visszatekintünk 2011-re, kikacsintunk 2012-re. Emellett az elején Zoly beszél a Legstötétebb óra, én meg a Muppets című…..