Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chongie

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD Ctrl/Schmitt - Ctrl/V 2012.03.27 13:03:00
Felszállt a fehér füst, egy nappal az ígért határidő előtt itt a Schmitt-jelentés, legalábbis az összefoglalója.Összegezzük:nem volt rendes forrásmegjelölésnem szerepeltek az érintett (másolt) művek szerzői a köszönetnyilvánításbanszó szerint átvett 17 (az eredetiben 8)…..
A hétvégén kongresszust tart az LMP. A szinte egyetlen országosan ismert politikus épp lemondott a frakcióvezetésről, több képviselő visszaadta vagy visszaadni készül a mandátumát - van mit tisztáznia a pártnak belül, de kifelé is. Az utóbbi kihívás a nagyobb jelentőségű:…..
chongie 2012.01.26 15:58:33
@parttalan: Posztíró nem az LMP /MSZP támogatottságáról, hanem elutasítottságáról írt.

Abban gondolom egyetértünk hogy az MSZP elutasítottsága nem három-négyszer, hanem jóval többször akkora, mint az LMP-é.

Bizonytalan szavazókat mégiscsak könnyebb megnyerni, mint az elutasítókat ugye?
A KARD Miért büntet Európa? 2012.01.17 14:17:00
Ismeretségi körömben egyre terjed egy nézet: Európának, de főleg Amerikának és a Világbanknak az a baja velünk, hogy vissza kívánunk térni a keresztény erkölcs útjára, és ezt a szándékot az új alaptörvényben is rögzítjük. Tényleg erről van szó? Mire szolgálhat ez az…..
chongie 2012.01.18 10:39:14
Gábor!

A fenti három eljáráson túl ha jól tudom még legalább 6 kötelezettségszegési eljárás folyt/folyik hazánkkal szemben.
A többi tagállamtól ezzel nem is nagyon lógunk ki (
ec.europa.eu/eu_law/docs/docs_infringements/annual_report_28/statannex_1-3_en.pdf - a 14. oldalt érdemes megnézni).

Tehát büntetésről szó nem lehet :D.

Azt viszont nehéz lenne cáfolni, hogy ezeket az ügyeket is felhasználják arra, hogy nyomást gyakoroljanak a magyar kormányra, mivel az nem az általuk elvárt/elgondolt úton halad.

Ne áltassuk magunkat, ugyanúgy lesz@rják most a bírák nyugdíjazását mint anno a MANYUP rendszer felszámolását vagy például a szlovák állampolgársági törvényt; egyszerűen ez egy újabb eszköz arra, hogy kikényszerítsék az elvárt magyar lépéseket.

Kis rációval is belátható, hogy ennek semmi de semmi köze sem a kereszténységhez, sem a magyarsághoz, hanem egyszerű pénzügyi okai vannak.

Uff.
A kérdés tulajdonképpen azóta nehezedik kínzó teherként a magyar közélet (narancs)szürke hétköznapjaira, amióta a párt a semmiből jőve, kisebbfajta csodát létrehozva megugrotta a parlamenti küszöböt. A sokkos állapotba került baloldal önálló jövőkép, értékelhető…..
Az állami, pontosabban felosztó-kirovó nyugdíjrendszerek működőképessége a következő generáció erején, létén alapul. Kevéssé nyilvánvaló, de ez a tőkefedezeti rendszerekre is igaz. Gyerek nélkül nyugdíj sincs, ez a lényeg!Leonardo999 kommentje az előző posztomhoz:"Én…..
chongie 2012.01.16 20:12:07
@erdészpista: Természetesen, Pista, sőt, adót sem kell fizetni, meg mást sem, mert a pénzeddel azt csinálsz amit Te akarsz ;).

@missparker: ez most komoly? Ugye viccelsz? Aktuális munkaerő-piaci elemzésekben és társadalompolitikai tanulmányokban gyakran említik a Ratkó-gyerekeket és a Ratkó-unokákat, erre vezetik vissza, hogy Magyarországnak egyelőre nincs akut demográfiai problémája. Valóban nagyon jó lenne ha még kevesebben lennénk :D Valószínű többek között a franciák is teljesen hülyék, azért erőltetik ők (is) a miunél több gyereket.
chongie 2012.01.17 11:20:14
@missparker: Hmmm. Érdekes vélemény ez a "természetellenes népszaporítás". Sajnos a világ úgy múködik, hogy a szaporulat természetes. Különben miért nőne folymatosan az emberiség létszáma?
Ha nem változtatunk, akkor elfogyunk, ugye tudod?

Kifejthetnéd azt is, hogy ki és hogy erőlteti a gyerekvállalást, ha már a franciák támogatják. Bár erről én nem írtam, de érdekel a véleményed :).

Bár Gábornak írtad, de az is érdekelne, mi bajod a közbeszerzésekkel. Főleg az érdekelne, hogy ezek "nemkiadása" miért nem fájna senkinek?