Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VMate

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hős szó többféleképpen értelmezhető. Hős az aki a hazája ellenségeit jelentős számban aprította miközben saját bajtársait védelmezte, esetleg az életét is adta ezért. Hős az is aki a hazáját szolgálta több háborúban és tette mindezt kitartóan. Általában a…..
Combat Gear Blog Infantry Bergen 2012.03.09 08:00:00
A 90 mintájú málhazsák a málha övekkel együtt fejlődött. Az ’58 mintájú málhához rendszeresített zsák nem látta el megfelelően a feladatát, ezért a katonák elkezdtek civil zsákokat használni, majd ezek hamar felbukkantak a hadseregnél is, és később elkészült a…..
VMate 2012.03.09 19:17:44
@Stjep: Elvileg a PLCE málha vállhevederét is lehet pántként használni, bár lehet, hogy csak az újabb darabokon.

www.youtube.com/watch?v=UEbDAUNrgNA&feature=related
Az "általános műveleti mellény" a 90-es évek közepe felé jelent meg a brit hadseregnél, alternatívát kínálva a rendszeresített PLCE málhafelszerelés mellett. A rendszeresített brit málha mellények között a GPO gyakorlatilag a legnagyobb minden tekintetben. A mellényen…..
Combat Gear Blog DPM PLCE chestrig 2012.01.13 21:13:00
A Chest rig egy újabb alternatívát kínál a brit katonák számára, ugyanis bizonyos feladatkörök esetében a hagyományos málhafelszerelések kényelmetlenek vagy éppen hiányosak lehetnek, nem beszélve a személyes preferenciákról.   A Chest rigek felépítéséből adódóan a…..
VMate 2012.01.17 06:08:12
@apravetz:
Szerintem nem egyre gondolunk, kivéve ha akkor is cordurával meg ITW Nexus csatokkal dolgoztak. :)