Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beedog

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cudar idők jönnek. Ezentúl a könyörtelen Orosz Józsefnél vizsgázóknak nem csak fel kell sorolni a szakirodalmat, amiből készültek, hanem Orosz rátelefonálhat a könyvek, tanulmányok szerzőire, hogy tényleg írtak-e olyasmit, amiről a megszeppent diák dadog. Ez egyébként a hazai…..
Beedog 2007.10.18 14:02:59
Öröm olvasni a kommentjeiteket, mert úgy látom hogy pártállástól függetlenül azért mindenkinek mûködik még az humánum, a logika és az izlésesség iránti elkötelezettsége.
Bár Orosz véletlenülsempártatlan Jószef nemi identitását firtatni nem túl ízléses dolog, mondhatni magas labda. Ettôl függetlenül azért bizonyára elônyére vállna, ha a mûsorához kapcsolódó háttéranyagok mellett az ôt érô kritikák olvasását sem mellôzné ilyen intenzíven.
Érdekes aspektus például, hogy a riportalany kiejelentését pusztán formai oldalról vonta kétségbe - létezik-e ilyen tanulmány - ami nem a legjobb taktika, mert mi van ha véletlenül utolérik a szerzôt és épp van kedve egy élôadásos tetemrehívásra és azt mondja, hogy - Igen én írtam és kismillió kutatás igazolja a tézist... Nyílván csípôböl jött volna a következô kérdés - és Ön vallásos? Mert ha igen akkor ez nem lehet egy objektív-materialista-fölhözragadt-görcsösen racionális megálapítás. Tehát súlytalan ez az Én (O.J. Sámson) kozmoszomban.
Már várom azt Kontra áldozatot aki szivesen kihívja egy kellemes elmebejnokságra Orosz Úrat a saját hazai pályáján és kirángatná a inkább kérdezek-szkeptikusan keserû vagyok-mindenre támadok ami nem illik bele a saját számomra sem elfogadható világképembe. És megnyitja nekünk Józsit, a mérhetetlen tudás és emberi bölcsesség kimeríthetetlen kútfejét...
Szóval halljuk kedves Jószef a saját véleményét, nyíltan, nem donorok álltal szolgáltatott témákban, hanem pacekból.
Lehet hogy a mûsornak nevének is inkáb a PRO dukálna akkor már. No persze ehhez bátorság is kéne....