Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sofaheads

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Olvasói rovat - Apa 2011.01.30 14:54:00
Kenyeres Páltól kaptam ezt a levelet. Megkért, hogy közöld (az illusztrációt Blassiusnak köszönjük szépen).   -Na mutasd, elbaszarintottad, mi? Süsd meg - bimbó vagy, mondtam, hogy ne feszegesd mer' gyenge anyagból van. Na, add ide, epokittal megragasztom. -Kösz apa, rendes…..
Kedves Modor Tibi! A blog egyik eddig passzív olvasója vagyok, de most "személyes indíttatásból" egy jelenséget én is megírtam: "az örökifjú lolita-rajongó". Bővebben nem jellemezném ezt a típust, szerintem mindenki találkozott már vele: mind a megjelenése, mind a…..
sofaheads 2012.01.16 11:28:14
@sofaheads: Nahát, semmi újat nem sikerült mondanom. Afene.
sofaheads 2012.01.16 20:29:56
@A Tyne folyó déli partja: Igen, nekem is ez volt a problémám, hogy én nagyon távolinak éreztem a tőlem 5-10 évvel idősebbeket. Én is nagyon gyereknek éreztem magam egy akkor 30-on felüli férfihez képest. A kortársakkal könnyebben találtam közös témát, ami szerintem érthető.

Még az jutott eszembe a barátnőimmel kapcsolatban, hogy valószínűleg a kalandvágy miatt is bonyolódtak bele ilyen viszonyokba jóval idősebb pasival. Szóval anyagiak és kalandvágy szerintem a kulcsszó ebben az esetben.

Ez érdekes, engem is jóval fiatalabbnak gondolnak mindig, mint amennyi vagyok. Pár éve a személyimet mindig elkérték, ha lottót akartam venni és most sem mondanának többnek 22-nél. 5-tel több vagyok egyébként. Azért ez valahol jó. :))