Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SilvanioN

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sonko kolléga mai ajánlója egy ingyenes, online élvezhető játék, Guderian mester késői rajongói számára minimum a kipróbálása kötelező. És mielőtt megkapnánk a kritikát: igen, tudjuk, hogy csak a pancserek, a nők, valamint az ötvenen túli bölcsészek és OKJ-s lemezlovasok…..
SilvanioN 2011.03.04 08:31:49
@johnibyg: Szia!
Döntsd el merre akarsz tovább menni. Ott a Tech Tree, nézd ki mi a legszimpatikusabb és azt told. Aztán ha összejön a pénz, akkor lehet másikat venni mellé. A Luchs voltvágány, a Leopard jön utána és vége annak az ágnak. Modjuk a Leo az egyik legjobb felderítő.
A Marder II-t kihagytad? Ha igen, akkor nem tudod mit vesztetteél. :) Iszonyat csíter cucc. Igaz, hogy csak 170 HP-ja van, de nagyon lehet vele darálni, ha észnél vagy. :)
SilvanioN 2011.03.04 08:39:49
@face007:
Ha mozogsz, látnak. A fogolódás is mozgásnak számít. Sokan - én is - van, hogy a csövet sem mozdítjuk, amíg nincs tiszta cél (jobb klikk folyamatosan nyomva és nem mozog a cső/forog a torony).

Elbújás
Itt van egy fontos dolog. Nem be kell állni a bokorba, hanem elbújni mögötte. Ha beleállsz, kilóg a csöved, a sárvédőd és simán látnak. Állj a bokor mögé és a csővet told csak bele a cuccba. Akkor nem látnak. De csekkolhatod is a pozíciót, ha körbe forgatva megnézed magad minden irányból.

A német magasosztályú TD-k rejtőzése tényleg bugos. Egy nyamvadt IS-3 jobban sunnyog, mint a JagdPantherem álcahálóval és 100%-os legénységi rejtőzés bonusszal, ami elég röhejes. Javítás nem tudom mikor várható.
SilvanioN 2011.03.05 15:27:19
@woodland: Szia!
Két megoldás van.
1. Platoon létrehozása.
- Csak premium acc-al lehet létrehozni.
- A létrehozó lesz a platoon leader, ő tudja csatába küldeni a csapatot.
- Csatlakozáshoz nem kell prem.acc.
- Egy platoonba 3 ember lehet.
- A platoonban lévők normál módon kapnak XP-t és pénzt a csatákért.
2. Company létrehozása
- Csak premium acc-al lehet létrehozni.
- A létrehozó lesz a company leader, ő tudja csatába küldeni a csapatot.
- Csatlakozáshoz nem kell prem.acc.
- Egy platoonba max. 15 ember lehet.
- A company csaták külön kategória, csak másik company ellen lehet harcolni.
- Az XP és a pénz máshogy kerül elszámolásra, tapasztalataim szerint kevesebb jön mindenből.
- Company-nál van egy minimun össz tier szám. Ha az nincs meg, nem tudtok elindulni. Ez asszem vagy 60 vagy 70. Ofc, van egy maximum is. Ez 90. Tehát nem lehet 15 darab tier 10-es Maus-sal nyomulni.

Összességében annyi még, hogy a company jelenleg a legelkeféltebb rész a játékban. Hiába jöttök 15-en, elosztva a 90 pontot, ha az ellen 2 Maus, 4 IS-7, 3 brutál tűzér felállással jön, akkor legyaláznak irgalmatlanul. Na, ez meg nem hiányzik senkinek se. Csak viszi a pénzt.
Platoon az már inkább megéri, de lehetőleg azonos tier-rel nyomjátok, mert a legnagyobb tier-re számolja a gép az ellenfelet. Szóval, ha mész egy tier 8-al és van melletted 2 darab tier 3-as, akkor repültök befelé a legmagasabb kategóriába és ott a tier 3 túlélési esélye erősen konvergál a nullához. :)

Ha 3-nál többen vagytok, akkor csináljatok több platoon-t és vagy valami channelen, vagy Ventri/Team Speak-en számoljatok össze. 50-75%-ban egy csatába kerültök, ha kb. egyszerre nyom a két leader a "csatára". Persze itt is fontos a kb. azonos teir.

Bocs, hogy wall of text lett a válasz. :)