Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tituspullo

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
            Mint minden háromnapos csoda a Schmitt-botrány is lecsengett a magyar tudatban, ugyanakkor úgy tűnik Viktorunk csak részben tanult a történésekből…Paprikajancsit már nem, de a pártot továbbra is tökéletesen…..
(Van-e okuk aggódni?) Végre, a mi olimpiai bajnokunk - akire már Köztársasági Elnökként kevésbé voltunk büszkék, na, nem csak azért, mert írástudatlanságával a magyar nyelvet inkább szégyenbe hozta, mintsem, hogy megvédte volna – tegnap lemondott, hiszen a személyét ért…..
Schmitt Pál plágiumbotrányának jóvoltából az elmúlt hetekben egyre ismertebbé vált a külön utas Szalma Botond, KDNP budapesti elnökének neve. Történt ugyanis, hogy a KDNP központi kommunikációjával ellentétes álláspontot képviselt Szalma, melytől később saját pártja is…..
törökgáborelemez 430. Egynek jó 2012.01.15 18:18:00
Ez a hétvége, mint cseppben a tenger, szépen megmutatta, hogy miért nevezhetjük a mai magyar ellenzéket a Fidesz legnagyobb esélyének. Az LMP a frakcióvezető lemondásával demonstrálta, hogy valóban a szétesés küszöbére jutott; a Demokratikus Koalíció két emblematikus volt…..
Tituspullo 2012.01.15 20:31:11
@ciceró: Másképpen látom. Másodikként adták le a kopogtatót. Érdekes, hogy átlagon felüli számot dobott ki nekik a választási bizottság. Úgy gondolom, hogy ahogy Te is mondod: nem ismerik sokan a pártot. Ha ebből a tételből indulunk ki, akkor szerintem 4 hét kampány alatt 217 szavazatot összeszedni nem semmi Ciceró. Jelentéktelennek tűnhet, de 4 hét ismertség alatt 217-en gondolták, hogy ők a legjobbak. Százalékukhoz pedig hozzájárul, hogy itt a második kerületben magas volt a részvételi arány az időközikhez képest. (39%) Ez pedig azt mutatja, hogy a törzsszavazók mentek el a tét nélküli választásra. Én II. kerületi vagyok, láttam a kampányukat, rengeteg JESZ-es fiatallal találkoztam az utcán. Hidd el ez vidéken sokkal jobban át megy majd. Az emberek keresik az újakat. Jobb oldalon nem lesz más.
Tituspullo 2012.01.15 20:33:22
@Akitlosz: A Jólét és Szabadság tagjai Tisza Kálmán, Bethlen István, Antall József konszolidációs politikájának örökségét vállalva és folytatva elutasítják a keleti típusú, vezérelvű barbárságot és hisznek a nyugati típusú, értékelvű kultúrában. A közösség tagjai ugyanakkor az Antall kormány és a következő kabinetek hibáiból megtanulták, hogy Cicero gondolata, miszerint a nép jóléte a legfőbb törvény, húsbavágóan igaz, mert hiába teremtett az Antall kormány soha nem látott szabadságot az országban, az életszínvonal drasztikus visszaesése miatt, az emberek nem élhették át a szabadság mással össze nem hasonlítható, mámorító érzését.
Tituspullo 2012.01.15 20:39:20
@Balt: Szabad mandátum elve. Bokros láthatóan egy olyan ember, akit nem érdekel, hogy mely közösség delegálta, tehát nem adta vissza mandátumát, hanem bitorolja azt. Te milyen demokratikus eszközt ismersz, amivel vissza tudnák szerezni azt a mandátumot? Azt olvastam, hogy felszólították már rá, mert aláírta Bokros egy dokumentumot, amiben az van, ha kérik visszaadja. Egyébként egy előző kommentemben linkeltem, hogy fel is jelentették őt is és Dávid Ibolyát is. Szerintem ez jól mutatja, hogy semmi közük a 2008-2010-es MDF-es múlthoz. Igen, Gyurcsányékkal kokettál, de ez is csak azt mutatja, hogy milyen ember Bokros Lajos. Nem hinném, hogy a JESZ-t minősíti.