Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pep

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok szó esik mostanában vállalati felelősségvállalásról, a marketing befolyásoló szerepéről, környezetbarát gyártási technológiákról, energiatakarékos üzemeltetésről, természetes alapanyagokról, vagyis egy vállalat minden operatív tevékenységét átfogó társadalmi…..
Meggyőzés perzentáció 2010.04.25 21:06:00
A meggyőzésben nagy szerepet játszik a hatásos érvelés. Figyelnünk kell a meggyőzendő fél hitelességére, érzelmi állapotára. Fontos, hogy a másik felet is meghallgassuk, ez számunkra kedvező irányba befolyásolhatja a végeredményt. A tulajdonképpeni eredményes és jó…..
Nem lehet túlbecsülni a jelenlét, a láthatóság, az ismétlődés értékét. A legnagyobb cégek legfőbb marketing eszköze: ott lenni MINDIG MINDENHOL!Ha kikerülsz a látómezőből, nem hall rólad az ügyfél, nem látja a márkajelzésedet, kikerülsz a gondolkodásából.A brand…..
Meggyőzés beszélj sokat 2010.04.21 13:10:00
Beszélj sokat, beszélj határozottan, beszélj hangosan! Közben minden alkalmat ragadj meg, hogy elmondd milyen sokat érsz! Meg fogsz lepődni mennyire hallgatnak majd rád.Sikerült? Akkor tanulj meg ne túl sokat, egyenesen, nyíltan, de visszafogottan beszélni! Közben minden alkalmat ragadj…..
Egy reklám és a személyes beszélgetés meggyőzési folyamata gyökeresen különbözik.A reklám azért működik, mert sokszor látja, hallja az ügyfél. Ha a tudata már feldolgozta,  nem áll ellen az információnak (kb. kilenc megjelenés), a tudatalattija kezd el vele foglalkozni,…..
A Blaha Lujza téri aluljáró egy igazi szociológiai terepmunka. Napi rendszerességgel megjelenik az összes kötelező üvegtigris elem. Node nem a nagy magyar valóságról szeretnék írni, hanem a csodákról.A minap egy idősebb néni jött oda hozzánk, azzal, hogy még nem ismeri,…..