Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ML - forutravel

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Second Hand Second Hand startup 2014.01.29 14:22:19
Socail Turi Sokan félnek megnézni egy – egy ruha árcéduláját, ha betévednek egy plázába, vagy divatáruházba. A legtöbb ruha túlárazott és némelyik minőségileg sem megfelelő, de sajnos az ellen nem tudunk mit tenni, ha első látásra a ruhába szeretünk. Késztetést…..
Huhh, ezer éve nem posztoltam. Bevallom, kicsit meg is untam, meg időm se volt, építgettem a GDP-t, meg el is múltak már azok az idők, amikor egy GIF animáción elborzadunk. Az utóbbi időben azonban egyre többször találkoztam olyan webes megoldásokkal, hogy újra és újra eljutok a…..
ML - forutravel 2012.07.25 15:36:27
@endike: Kéééérlek mutasss be nekik :D :D én is akarok ilyen munkát ... mert én álltalában az vagyok ... aki ezeknek a tejbetököknek a sz*rját javítja .. persze már semmi pénzért :D
Február 16-án csütörtökön este nyolc órakor az Uránia Nemzeti Filmszínházban 105 perces High Definition közvetítést tartanak, eredeti nyelven magyar felirattal. A londoni National Gallery nagysikerű Leonardo Da Vinci-kiállítás tárlatvezetése kerül a vetítőgépekbe, akit…..
Fémvázon piskóta, mályvacukor és különböző ehető cukrászkészítmények, ez jellemzi ezt a 2 méter magas 136 kilós "fickót". Ha valaki nem ismerné fel "ő" egy rohamkatona a Star Wars világából, amin két héten át dolgoztak sci-fi rajongók, hogy a legélethűbb másolatot…..
Január 22-én ünnepeljük a magyar kultúra napját, ezen a napon fejezte be Kölcsey Ferenc a himnuszt. Az Országos Széchényi Könyvtár ezen alkalomból január 19-én programot hirdetett. Kizárólag ezen a napon lesz megtekinthető Erekel Ferenc kézzel írott: Himnusz – a capella négy…..
Tavaly karácsony másnapján, sütiktől és karácsonyi történetektől túlterhelve indultunk neki az Albertirsán első alkalommal megrendezett Karácsonyi-Dolina túrának. Még a táj is fehérbe öltözött erre a kivételes alkalomra.Ketten indultunk neki a 22 km-es távnak, estére még…..
For You Travel Elindultunk 2012.01.14 11:18:00
Elindult turizmussal kapcsolatos blogunk, látogass meg minket gyakran.   ..