Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hillman

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Ezen írás némiképp folytatása Hamster karlsruhei beszámolójának, mégpedig olyan szempontból, hogy a villamosvágányok olyan felhasználásáról szól, melyhez a napjaink "pesti szeme" nincsen hozzászokva. Áru a síneken: a kísérleti és a beszerezni…..
Bruhaha, az Indiát és Ausztráliát pillanatnyilag leginkább felkavaró téma az, hogy Harbhajan Singh egy krikettmeccs hevében "majomnak" nevezte az ellenfél sztárját, Andrew Symonds-ot, mire 3 meccsre eltiltották rasszizmus miatt, mire az ausztráliai indiaiaik szövetsége…..
hillman 2008.01.08 14:11:02
Boldog új évet, rég posztoltam bármit is, de most nem hallgathat egyetlen szőrösállat-szkeptikus sem! Agyonverés, tiltakozás, genocídium. Az alaptalanul túlértékelt mókusok egy rakás embert tartanak izgalmi állapotban Nagy-Britanniában. A kormány ugyanis engedélyt adott, hogy 250…..
w Két elmaradt premier 2007.10.18 09:30:00
Hollywood „liberális”, vagyis általában naiv zöldeskedésben és pacifizmusban kifejeződő pártállása nagyjából világhírű, ahogy az a szokásuk is, hogy időnként felújítanak,  újrarajzolnak klasszikus slágereket. Ezek tudatában hiányzik nekem fájdalmasan két…..