Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TiBi_86

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is nekem jutott a feladat, hogy évértékelést készítsek a Denver Broncos védelméről és special teams egységeiről. Igaz, most sokkal jobb szájízzel tehetem meg ezt, mint tavaly.Kezdeném először a védelemmel:John Fox head coach-á való kinevezése után érkezett több új…..
TiBi_86 2012.02.23 09:44:36
@StormST: Bocs hogy leírtam a véleményemet.
Majd jövőre amikor alig nyerünk meccset akkor is megnézném a véleményed Tebowról.
TiBi_86 2012.02.23 10:15:38
@StormST: Tebow nem ad el sok labdát ha nem passzol sokat márpedig ez egy passzorientált liga...
TiBi_86 2012.02.23 11:02:00
@StormST: Szerintem ezt az évet végigjátszuk Tebowal és ha nem tanul meg passzolni hozunk egy franchise QB-t akár draftról akár traddel de akár FA-ról is jöhet mert szerintem az edzői stábnak nem csak az a célja hogy bejussunk a PO-ba hanem hogy gyűrűt nyerjünk márpedig ez Tebowal nem fog menni kivéve ha megtanul passzolni.Ha Von Miller köré építünk egy jó D-t vagy egy ilyen védelem mellé szerzünk egy jó QB-t akkor lehet SB-t nyerni ha egyik se lesz meg akkor szopunk.
Alig pár hete mutattam be a New England Patriots csapatát, így most sajnos nem tudok sok új ötlettel előrukkolni. De a cím hosszabb, ha már az írás rövidebb, és legalább nyomatékosítja, hogy bizony már a rájátszás második körében tartunk. Noha, könnyen lehet hogy ez lesz a…..