Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napóra43

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem rögtön az összefoglaló táblával, mert sajnos a héten elég rendesen túlléptem a keretet. Mint látszik az időarányos ~25ezres keretet több mint 8ezer forinttal túlléptem. Ennek legfőbb okai nagyjából megegyeznek a múlt hetivel. Nem kellett volna McDonald’s-ba menni 1050…..
napóra43 2012.01.14 21:09:12
@bogancs: És itt ne csak pénzre gondolj, hanem közbiztonságra, egészségügyre, utakra, honvédelemre, közterületi parkokra...stb.
Ezeket komolyan kérdezed!? Szerinted ez az "ezt viszont kapod" oldal egyensúlyban van azzal, amennyit egy átlag dolgozó letesz az asztalra? Meg amit már letett apja, anyja, ésatöbbi, ésatöbbi? Autózz egy kicsit akár egyszámjegyű úton, sétálj sötétben a nyóckerben, Borsodban, Pécsett Szabolcsfalu fölött, és még sorolhatnám. Egészségügy.. hm - folytassam?

Persze nyilván, ha átlag felett keresel, akkor többet vontak le tőled, mint amennyit kaptál, és fordítva. Ez lenne ugye a társadalmi szolidaritás.
Igen. szívesen szolidarítok azzal, aki azért nem dolgozik, mert nem tud. Na de azzal, aki nem is akar?!

Az lenne a kívánatos állapot, amikor azt neveznék többen demagógnak amit te előadtál.
Egyetértünk. Persze akkor, hogyha amit beleöntünk a kalapba, azt elosztanák, és nem ellopnák.
napóra43 2012.01.15 08:02:09
@cso zsi:
nem új nekem se, csak egyszerűen feláll tőle a szőr a hátamon. Mert ugye az orrukat is turkálják sokan, Pesten is, és vidéken is, de azért még nem kell örüljünk neki.. :)
napóra43 2012.01.15 08:02:50
@napóra43: nekem seM :)