Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Móka Miklós

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
törökgáborelemez 430. Egynek jó 2012.01.15 18:18:00
Ez a hétvége, mint cseppben a tenger, szépen megmutatta, hogy miért nevezhetjük a mai magyar ellenzéket a Fidesz legnagyobb esélyének. Az LMP a frakcióvezető lemondásával demonstrálta, hogy valóban a szétesés küszöbére jutott; a Demokratikus Koalíció két emblematikus volt…..
Dr. Móka Miklós 2012.01.15 23:16:22
@Dr. Móka Miklósné:
""Amúgy meg jó zenéket szeretsz! "

Neked sincs rossz ízlésed.:)"

Jajjj jajjj jajjj! Minden szentnek maga felé hajlik a keze!!!

Ismerlek, mint a rossz pénzt! Te ezt most nem a zene miatt írtad, Asszony, hanem azért mert elvettelek! Magad fényezed, hahaha. De akkor most itt mindenkinek a füle hallatára leírom, hogy a házasságkötéskor taj részeg voltam, úgy mondtam ki az igent. Azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Úgy értettem, hogy azt kérdezik tőlem, hogy örök hűséget esküszöm-e a sörhöz. Nem a nőhöz!
Tudom, most meg azzal jössz, ma már vagy tizedszer, hogy "változtathatunk"... Ha már így alakult, akkor velem maradsz. Csak azért sem válok el tőled! :DDD
Dr. Móka Miklós 2012.01.15 23:25:36
@Dr. Móka Miklósné:
""Az "átkosban" a 60-70-es években. "

Miklós!

A 60-70-es években miket hallgatott, ami olyan kuriózum volt, hogy se hazai se külföldi piacról nem lehetett beszerezni?

"Egyébként Drágám Te vagy a családi erőszak tipikus példája, ahogy ott az avatarodon elnyomsz engem. :D "

Nem szándékos. Eszközöljünk változtatásokat? "

Igazából szeretem, hogy elnyomsz. Sőt, még ennél jobban is szeretném...

Várjál, tisztázzunk valamit! TE melyik '60-70-es évekről beszélsz? Melyik század? Mert 1660 körül Jean-Baptise Lully-t, de száz évvel később már Franz J. Haydn-t hallgattam. Aztán amikor kiegyeztünk labancékkal, akkor a Liszt, Csajkovszkij. Wagner-trió volt a menő (meg még ma is) és csak utána jöttek a fentebb említettek. :DDD Mit csináljak, rajtam kísérleteztek az örök-élet elixírrel, és sikerült... Ez van.
Dr. Móka Miklós 2012.01.15 22:46:27
@Putyilov gyári melós: Azért NATO tagként furán nézne ki, ha ide csak úgy bejönnének a ruszkik... Ha ki is dobna minket az Unió (de nem fog, nem hülyék), attól még a NATO-tagság megmaradna.
törökgáborelemez 429. Casus 2012.01.12 20:20:00
Schmitt Pál plágiumbotrányához hasonló ügyet – ha igaz, amit a hvg.hu állít - egy köztársasági elnök nem nagyon élhet túl. Akár lemond, akár nem, politikai karrierje halálos sebet kap, működése ellehetetlenül. Meggyőződésem, hogy a magyar államfő számára –…..
Dr. Móka Miklós 2012.01.15 12:34:05
@Dr. knausz: Légy szíves, ugorj be a gmail->rezedavirágba! Aztán olvass és cselekedj! Oké? :D
Dr. Móka Miklós 2012.01.15 13:04:24
@Dr. knausz:
"Most ketten lettünk a naivitásban?:) --- nem, remélem sokkal többen :) ---
Szólíts nyugodtan Timeának, --- ez is meg volt, még múlt héten, csak nem reagáltál--- ha mi már leveleztünk, akkor nyilván ez megtörtént.

Politikai rész, amiben nézzük a tényeket: az ország elszegényedett. A lakosai többségében. Hogyan és milyen misszióval lehetne ezt elmagyarázni: lehetne jobb, csupán döntés kérdése az egész? --- szerintem igen: csak akkor hasonló támadások érnének, mint a jelenlegieket.

Konzervatív liberális párt. Ez az egyetlen alternatíva. A keresztény ország nem a jövő, csak a jelen erőszaka. "

Tulajdonképpen mindegy is, hogy minek neveznénk. A program a lényeg. Nekem az LMP elnevezése nem tetszett. Lehet más a politika...de milyen más? A "más" szó, a "másság" amúgy is ellenérzéseket szül a magyarokban. Szerintem ezért sem tudtak sikeresek lenni.
Konzervatív liberális párt? Nehéz ez. Ma igazán a baloldali emberek nincsenek sehol képviselve, ahogy Te is írod, a szegénység az egekben. Ennek megváltoztatásához igazi értékeket képviselő emberekre -nem is biztos, hogy politikusokra- lenne szükség. Az eddigi elitet le kell váltani. Már mind bebizonyította az alkalmatlanságát. Olyan új arcok kellenek, akik nem mennek bele a mutyiba és nem adják el az országot. Ez utóbbi nagyon nehéz, mert nagy a külföldi nyomás. És akkor máris visszatértünk az orbáni útra: szabadságharc, szembenállás a nyugati érdekekkel, stb...
És akkor itt jön az a gát, amit feljebb már írtam: nincs olyan tömegbázis, amelyik megfelelő tudással rendelkezne a támadások visszaveréséhez. A legtöbb ember nem beszél idegen nyelvet. Márpedig a legjobb védekezés a támadás. Ha elég sok magyar regisztrálna külföldi blogokban és kezdené anyázni a Cohn-Benediktet, hogy mekkora egy náci ő, egy álliberális fasz, aki nyomorban akarja látni a népünket, hol a "liberte egalite fraternite", akkor az övéi is felébrednének és máris csendesebb lenne a nyugati sajtó. Mert kizárt, hogy egy ilyen "konzervatív-liberális" vagy bármilyen baloldali pártnak ezek tapsolnának, ha mondjuk a minimálbért hipsz-hopsz megemelné az aktuális kormány a nyugati szintre. Kétség nem fér hozzá, hogy ugyanilyen támadások érnének bárkit, aki a magyar érdekeket képviselné.
Ha mondjuk kilépnénk az Unióbol, akkor már kevésbé szólhatnának bele, a világ sem dőlne össze, nem kéne bringával járnunk (fentebb valaki írta), 2004 előtt is volt élet. De ugye ez most éppen Vona programja, ha ezt szajkózom, akkor még összetévesztenek vele. Pedig én pontosan az ellenkező oldalon állok.
Nem kell kilépni, de pl. jobban össze kéne fogni a velünk történelmi közösséget alkotó országokkal. Visegrádiak, románok. De fentről velük is nehéz, ezért a népeknek kellene barátkozni és lentről elérni, hogy olyanok üljenek fent, akik minket képviselnek.

...

És még írhatnék egy halom naivitást...

Ezer probléma van. De azért jó róla beszélni, hátha már ezzel egy csöppet közelebb kerülünk a megoldáshoz.
Dr. Móka Miklós 2012.01.15 13:09:21
@Dr. Móka Miklósné: Szia Drágám!
Ezennel ünnepélyesen bejelentjük, hogy - legalább is itt a neten - egybekeltünk. :D

Kellemes kirándulást!

Én is gondolkodtam ilyesmin, reggel még sütött a Nap.

Több instrukció nincs, hiszen mi egy demokratikus család vagyunk- ez is csak a privacy miatt kellett.

Amíg kirándulsz az első számú férjeddel, addig tervezd meg, hová "megyünk" nászútra! (Ez kérés, nem instrukció, vagy parancs -"Magyar Parancs")

Én is L, feladatok ezerrel, este még benézek...