Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huanita13

1223 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vega-szett Diós-cukkinis penne 2015.04.03 18:52:50
A legjobb a receptben:  megpirítjuk a dióval megbolondított olívaolajon...
Vega-szett Gasztro Oscar 2015.02.22 10:15:46
Heti legek: - padlizsánkrém fokhagymával, fetasajttal, citrommal - sütőtök krémleves kókusszal, chilivel - kuszkusz biokolbásszal, padlizsánnal - pizza brokkolival, kukoricával, olivával, ananásszal, parmezánnal..
Vega-szett RIP 2015.01.14 15:56:24
Itt bizony a kuszkuszos tortilla bejegyzés volt ezzel a képpel:   (Csak véletlen rámentettem az újabbat, oda a szöveg, ami biztos vicces volt.)..
Vajon mennyi egyedül töltött idő után tesz le az ember egy olyan társadalmilag elfogadott viselkedésrepertoárról, mint például az edényből tányérba szedés és a rendszeres mosogatás? Vajon ez mennyire normális?..
1. Muszáj táplálkoznunk, kibocsátani a salakanyagokat, és oxigént felvenni a sejtműködéshez. Minden más választható. 2. Mindig is nehezemre esett megérteni, miért választunk társunkul más emberi lényeket. Tán azért, mert annyira érdekes vagyok egymagamban. 3. ráadás..
Itt a vége, fuss el véle. Boldogan éltek, míg meg nem haltak. Ésatöbbi ésatöbbi. Szóval nem tetszik ez a blog, befejezem. Élt 6 évet. Jó volt, elég volt.  ..
A "Na, ehhez innom kellene..." kezdetű mondatok csak jól végződhetnek. Szemben a "Egyre nagyobb a pocakod" kijelentéssel...
Még jó, hogy kitaláltam magamnak egy szabályt az egészséges életmód érdekében, miszerint csak a konyhában ehetek (rendes fogásokat). Nem telt két napba, mire beköltöztem laptoppal a konyhába.  ..
Mindig azt gondoltam, hogy ezek a jumpsuit ruhák csak magas lányoknak állnak jól, aztán rájöttem, hogy én is magas vagyok...
A mesterképzésre való felvételemet anyukám egy kinder szelettel koronázta meg...
A nagyon megfontolt mondat így hangzik: Ha nincs kapcsolatod, nincs minek tönkremenni. Ha többször kimondod, a minek átalakul: nincs miért. Hát nem? Hát de...
A zsenik csöndes varázsa merész beteljesülést igér.További okosságok itt: http://instantcoelho.comEzúton szeretném kifejezni mérhetetlen hálámat az unaloműző honlapok készítőinek...
Vannak az életben pillanatok, amikor menthetetlenül egyedül vagy. Ilyenkor hiába van társad, hiába van családod, hiába vannak barátaid: egyedül vagy. Bizonyos kérdéseket egyedül kell megoldanod, senki nem segíthet rajtad, senki helyetted el nem végezheti. Kifejezhetem ezt úgy is,…..
3 hét után sikerült belépnem, gratulálok!  ..
Na, ha valaki elmagyarázná, hogy miért van az, hogy miután elmeséltem egy félresikerült estémet, az egyik barátnőm brutális lelkifurdalást keltett bennem, illetve a világ legbunkóbb emberének éreztem magam, a másik pedig megnyugtatott, hogy ez teljesen normális, sőt, nem én…..
- Nem úgy nézel ki, mint aki mindjárt kijavítja a dolgozatomat.(Öcsi érettségizik, Dzsu bulizik.)..
A fű zöld, a levegő friss!Dzsu kibújt a barlangból c. rovatunkat olvasták...
Itt és most kikiáltom az öcsémet a világ legjobb öccsének, ugyanis neki köszönhetően nem kellett várnom a fürdőre. Nagy szükségem volt az azonnali felfrissülésre, azt hittem, összeroppanok. Hja, a szakdoga nagy teher. Meglepő, de a szó szoros értelmében is (fáj a hátam).Ezer…..
1. A szakdogám olyan jó, hogy a konzulensem jelöli az év dolgozatának. Pedig még kész sincs.2. A Word olyan szar, hogy nagyon is indokolt angol káromkodások töltik meg a szobát az éjjel közepén...
Lebarnultam...
Arany(os) anomáliák Gy. 2014.04.18 08:02:32
- Szia, zseni!..
Arany(os) anomáliák R. 2014.04.17 23:10:15
- Én is ötöst adnék, pedig nem voltam ott...
- Szia, de szép vagy!..