Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyx

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: medicalonline.huKOMMENTÁRVan olyan hely a világon, ahol a parlamenti képviselők egyáltalán nem kapnak fizetést. Svájcban nem a politikából, hanem a politikáért élnek a képviselők – legalábbis elvileg.  Délelőtt a községi képviselőtestület bizottsági…..
egyx 2012.01.14 18:39:34
@külföldi bankszámla: 8% a MWST/IVA januar 1.-tol
egyx 2012.01.14 18:43:54
@külföldi bankszámla: mondjuk a 2 tarsadalom kozott pl. az is a nem is kicsi kulonbseg, hogy a CH-tarsadalom egy organikusan kifejlodott, eros parasti hatterrel rendelkezo polgari tarsadalom, ahol az embereknek meg mindig meg van egy egeszseges bizalmatlansaga a megvalasztott politikusaival szemben, szemben Magyarorszag megmaradt - foleg a fejekben - egy felfeudalis tarsadalmi strukturakkal biro tarsadalomnak, ahol a fuggo viszonyok (sogor, koma jobarat+huberur-jobbagy kapcsolat) tovabbra is dominalo faktor a mindennapi eletben.
Leteszik az esküt a kormány tagjainzz.chKOMMENTÁRSvájcban a varázsformula alapján a négy legnagyobb parlamenti párt mindegyike a kormánykoalíció tagja, ilyen értelemben alig van ellenzék a parlamentben. A múlt héten ennek a kormánynak a tagjait választották meg a parlamenti…..