Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargapék

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár nem tud róla, hogy megcsinálták volna már a Nagy Felütési Szakácskönyvet, azazhogy milyen olcsó kötőanyagokkal bővíthetjük tetszés szerinti tömegűre adott termékünket, anélkül, hogy a vásárló ezt észrevenné. Ennek hiányában érthető, hogy elszaporodhattak a…..
vargapék 2012.01.14 18:30:34
Sziasztok!
Kedves Róbert!
A helyzet az,hogy el se tudjuk képzelni,hogy hogyan történhetett ez a dolog meg a mi üzemünkben,mert a plexi teljesen helyidegen dolog mindenhol a tésztaházban ahol e termék készül.Nálunk nem automata gépsorokon futnak le a termékek,hanem EMBERI kézzel készülnek,tehát valaki azt a darab tésztát,amiben te találtat az idegen tárgyat kézzel behajtotta(többször),betöltötte,batyura formálta stb.stb. és hát elég valószerűtlen,hogy ne ért volna hozzá az oda nem illőhőz...nem tudom.Az összesöpört lisztet nem dobjuk hozzá a meglévő élelmiszergyártásra alkalmas több tonna liszthez,amiből dolgozunk,mert minek,meg egyébként is én is,mi is azt esszük amit gyártunk meg nem is így neveltek minket a szüleink. :-)
Szóval ez az eset minket megdöbbentett és értetlenül állunk elötte,de ennek ellenére mindent átnéztem,hogy nehogy valahogy mégis előfordulhason ilyen nálunk .
Nagyon sajnáljuk a történteket.Szívesen vettem volna,ha tényleg szólsz nekünk,hogy mi a helyzet,mert szeretjük tudni mi történik a házunk táján és gondolom egyetértsz-értetek,ha nem magad csinálsz mindent,fontos tudni mit csinálnak a nevedben a dolgozóid(ha tényleg valaki valamit nagyon elcseszett ezzel a túrós táskával pl.)
Reméljük nem vettük el a te és az olvasók kedvét végleg ezzel attól,hogy nálunk vásároljatok és egyetek a termékeinkből.Mert bár ez egy sajnálatos eset kapcsán derűlt csak ki,de a kommentekben azért kaptunk pozitív visszajelzéseket ,amit nagyon köszönünk (Ibolya-tudjátok a milliárdos pénztárosunk-nevében is!) :-)Nagyon fontos nekünk a véleményetek és ez most nem egy blőd multis marketing duma,hanem komolyan,mert mi TÉNYLEG a pékségből élünk( nem úgy mint pénzmosó hihetetlen olcsón adok szart,mert úgyse ebből kell megélnem "kollegáink") és imádjuk ,szeretjük amit csinálunk.
Ha esetleg úgy döntenél,mégis szavazol nekünk továbbra is bizalmat,azt megköszönjük és mégegyszer szeretnénk kifejezni megdöbbenésünket és sajnálatunkat az eset kapcsán.
További jó blogolást mindenkinek!
Minden Jót!