Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zs93

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ugye nem titok, hogy Kína egyre inkább próbálja kivenni a részét a horrorfilmek világából is, hiszen rendre kerülnek a blogra is előzetesek, poszterek a népes ország kínálatából.  Eddig többnyire szellemes történeteket szállítottak, volt köztük néhány 3D-s is, viszont,…..
A legutóbbi két top listánkon a zombifilmek és a szerintünk legjobb horror gonoszok kerültek terítékre, ezúttal pedig arra tettünk kísérletet, hogy összegyűjtsük a 2000 és 2009 közötti 25 legjobb horrort.  A lista természetesen erősen szubjektív. Biztosan vannak hiányzók és biztos van olyan…..
Alig pár napja, hogy felkerült a blogra egy Chernobyl Diaries poszter és most ismét érkezett egy újabb, ezúttal egyébként egy nemzetközinek szánt darabról van szó, illetve nagy betűkkel hirdetik az is, hogy a Paranormal Activity atyától való ezen film ötlete is.Tulajdonképpen az…..
Megérkezett az els kép Oren Peli készülő, új filmjéből a Chernobyl Diaries-ből.A történet pár fiatalról szól majd, akik Európában vakációznak és egy nem túl szép napon egy elhagyatott városba tévednek, amiről viszont kiderül, hogy nem is annyira elhagyatott.A főbb…..
zs93 2012.04.24 16:45:57
Tales from the blog ATM (2012) 2012.03.26 18:36:00
Nagyon vártam már az ATM című horror-thrillert két dolog miatt is. Az egyik, hogy előzetes egy egészen pofás filmet vázolt fel, ami mondjuk nem tűnt túl okosnak, de az a helyzet, hogy igazán szeretem az egy helyen játszódó sztorikat, sok mindent ki lehet hozni egy ilyenből, igazi…..
Korábban már volt szó a Detention című horrorvígjátékról a blogon, akkor egy előzetest is láthattatok, most megérkezett a hivatalos poszter is.Ránézésre a tinihorrorokat erősíti/gyengíti majd a produkció, amelyet Joseph Kahn gondos keze rendezett. Róla egyébként talán…..
Igazság szerint a most következő előzetes egy 2009-es ausztrál filmé, amit viszont a már sokat emlegetett SXSW fesztiválon is bemutatnak majd. A The Loved Ones című horrorról tudni kell, hogy jó néhány fesztiválon bemutatták már, sőt egy torontoi fesztiválon az első helyet…..
Újabb képek kerültek fel a Paco Plaza nevével fémjelzett [Rec] 3. részéhez, amelyet majd hónap végén vetítenek a spanyol mozik.Annyi biztos, hogy a főszereplő csaj baromi jól tud ijedten nézni és szerintem magára a filmre sem lesz majd panasz, na de tudom, ne igyak előre a medve…..
Azt hinné az ember, hogy az Asylum ismét alkot, pedig nem, az Osombie nem Asylum film lesz, habár szintén egy B-nek tűnő hülyeségnek látszik, de azért mégis csak zombiktól hemzseg és az előzetes sem olyan borzasztó (persze a film több, mint valószínű, hogy az lesz).Bin Laden will…..
Tales from the blog ATM poszter 2012.02.20 16:49:00
Tudjátok a Buried forgatókönyvírójának következő filmje lesz az ATM című thriller, amelyben pár fiatal beszorul egy ATM fiókba, mivel, hogy kint egy őrült garázdálkodik és nem igen akarja őket kiengedni.Picit részletesebben itt írtam a filmről és ugyan abban a posztban volt egy…..
Bizony ám, a Danny Trejo főszereplésével készült Machete trilógiává fog bővülni. Ha minden igaz áprilisban kezdik forgatni a Machete Kills című második részt, majd pedig valamikor a harmadiknak is neki látnak, ami állítólag a Machete Kills Again... In Space címet viseli…..
Egy érdekes és egyedülállónak beharangozott indie film érkezik hamarosan Lance Henriksen főszereplésével. A film Scooter Downey debütáló rendezése és tulajdonképpen egy apa-fiú kapcsolatot bemutató pszichológiai thriller lesz.A történet a szóban forgó két szereplő…..
Az idei év rengeteg horrorfilmet ígér nekünk, a már jól bekoptatott filmek folytatásaitól egészen a kis, független horrorokig. Azonban van egy film, amit azt hiszem a hazai horrorrajongók talán a legjobban várnak, legalábbis én abszolút így vagyok ezzel. A Gingerclown egy angol…..
Volt már egy előzetesünk, illetve két poszter is a magyar vonatkozású Gingerclown-hoz. Ma a film Facebook oldalára felkerült egy zsír új trailer, ami az előzőnél picit hosszabb. Még mindig jónak tűnik és nagyon drukkolok, hogy a lehető legnagyobbat szóljon.Ami viszont…..
Valami ilyesmivel reklámozták Adrián García Bogliano Cold Sweat című filmjét, amelynek az eredeti címe Sudor fríó. A 2010-es argentin film egész jó visszhangot kapott és most jutottunk el oda, hogy az Államokban is kiadják DVD-n, pont ma. Ezért is gondoltam, hogy érdemel a dolog egy…..
Jött pár kép a Blind Alley eredeti címén El Callejón című filmhez, amely egy spanyol és kolumbiai koprodukció. A történet egy leányzóról szól, aki egy mosodában esik fogságba, ami még nem is lenne olyan szörnyű, viszont egy sorozatgyilkossal van összezárva és…..