Regisztráció Blogot indítok
Adatok
finnamoni

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap neztem csak meg az elozo felevi jegyemet online. Sejtettem, hogy jot kapok, mert van egy online rendszer, ahol lehet kovetni, hogy milyen szazalekokat ad a tanar az egyes feladatokra, de a kis +-ra nem szamitottam az "A" mellett, szoval nagyon orultem. Itt egy reszlet az egyes…..
finnamoni 2012.04.19 12:44:50
Penteken voltam Santa Claraban egy siket klubesten. Tudjatok irtam meg par bejegyzessel ezelott, hogy kaptunk egy listat a suliban jelnyelv oran, hogy milyen rendezvenyek lesznek mostanaban es ezek kozul kettore el kell menni, tarsalogni, beszamolot irni es fotozkodni siketekkel.Szoval amikor…..
Penteken talalkoztam Daviddel, alig vartam, hogy elmeseljek neki mindent ami a suliban tortent. Kivancsi voltam ismeri e az uj jelnyelv tanaromat, mit szol az uj konyveimhez es ahhoz, hogy tantargyi kovetelmeny, hogy siketekkel kell fotozkodnom. Megmutattam neki a listat a rendezvenyek helyszinerol…..
finnamoni 2012.01.15 10:44:58
November ota (mikor megirtam a felveteliket) vartam ezt a hetfot, hogy jarhassak a foiskolara. Nah ma pentek van, es mar total zombi vagyok. Szerencsere hetfon Martin Luther King nap lesz, szoval allami unnep, igy suli se lesz, ellenben annal tobb beadando. Igazabol persze senki nem kotelez, hogy…..