Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fan.Fanics

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Az Urál 2012.10.04 10:31:00
Az „orosz rejtély” közhely az európai ember számára. Ismerős és mégis megfoghatatlan világ az orosz ember világa. Nem segítenek a rejtélyt megfejteni az orosz klasszikusok, a szovjet háborús irodalom vagy a realizmus képviselői, meg a legújabb Pelevin-féle szürreális világ…..
Több mint 20 éve jelent meg a Kispál és a Borz bemutatkozó nagylemeze, a Naphoz Holddal, amelynek tiszteletére hazai zenészek készítették el egy-egy dalhoz a saját verziójukat. A Holnaphoz Holddal feldolgozáslemez nagyrészben olyan magyar szobazenészek feldolgozásait tartalmazza,…..
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
Fan.Fanics 2012.07.31 11:23:26
@Herlock Sholmes: A kommentátor többet tud a vívásról, mint amennyit te valaha fogsz, okoskodó seggfej. A "meccs" szót valószínűleg a vívók is szinonimaként használják az asszó mellett.
Létezik egy zenekar, ami mégsincs? És melyik az a magyar filmzene, amihez soha nem forgattak filmet? Miért jött haza, ha nem is lakik itthon? Érez-e felelősséget a zenekara megannyi tagcseréjéért? Június 15-én pénteken a 2. VilágVeleje Nyár fesztiválon lép fel a 80-as évek…..