Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZGio

24 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piros arany, tejföl, fokhagymakrém, sajt. 8 karajt öntöttem nyakon ezzel a mix-szel.                    ..
 Felsőcomb + csirke fűszersó sütőzacskóba                       ..
 Alap ugyanaz, mint az almatortanal. - fahéj- alma+ erdei gyümölcsökFinom lett. Egy kicsit lehetett volna még sütni, de 1 nap pihentetés után az ízek szépen…..
6 fős recept szerint 1 kg káposzta, fél kg lángolt kolbász, 2 krumpli meg apróságok. 2 krumpli helyett lett 4 és 1 kg káposzta helyett lett olyan 70 dkg. Azért még nem bégetek, hogy ennyire káposztás kaját egyek. A megérzésem bejött és lett egy kellemesen magyaros, mégis…..
Torta? Na, persze. Cukrászkodunk majd akkor, ha megtanultunk főzni.Várjá'má, itt van egy könnyűnek tűnő recept: Amerikai almatortaA recepthez képest háromszor annyi almát tettem bele, de gondoltam, gyümölcsből sosem elég. Hárman kostólták még, nem volt sok kivetnivaló benne.…..
A pörkölt sikerén fellelkesedve még aznap elkészült életem első édessége. Palacsintasütő nem volt a kezemben előtte... ja de, egyszer, mikor valami filmből játszottam el egy pofán csapós jelenetet. Kezdeti bénázástól tartva döntöttem emellett a klasszikus palacsinta helyett…..
Miután egy nap ráeszméltem, hogy 28 évesen, egyedülálló férfiként nincs a háztartásomban sem tepsi, sem serpenyő, de még egy kávéskanálnyi olaj sem, gondoltam itt az ideje beszerezni 1-2 stuffot a sarki fűszerestől és "belekóstolni" abba a mesterségbe, amit mindig…..
Együtt a család... ..
[14:00:20] Gombszeműm: Ma van anyánknak a szülinapja [14:01:00] Dina: húúú [14:01:02] Dina: hívom [14:01:05] Dina: kösziiii [14:01:10] Dina: mizu? [14:01:23] Gombszeműm: minden ok  ..
Ma annyi jótanáccsal láttál el ilyen távolból is, hogy lesz miből építkeznem az elkövetkezendő napokban! Köszönöm és nagyon szeretlek! Öcséd..
 Jóanyád küldi Neked: :) ..
... csak hogy ne teljen el úgy nap, hogy a két barátnő nem beszél egymással: [13:56:05] Kati: megkérdeznéd Dinust mikor jön[14:01:18] Kati: mit mondott??[14:02:18] én: mar nem tudja Balatonon lopni a netet[14:02:23] én: most mentek el venni stick-et, hogy tudjon netezni[14:02:27]…..
Nagyon szeretünk!..
Minden a legnagyobb rendben. A szokásos kiegyensúlyozottság és mindent átvészelő pozitív hozzáállás a csevegőprogramon keresztül is áthat.Valahol az erdőben...      ..
 Az 1 dolláros óra esete:..
 TestkŐZelben.....
[12:05:00] Nővérem: péknél voltunk [12:05:10] Nővérem: a kenyérszeletelőjük [12:05:12] Nővérem: egy gép [12:05:15] Nővérem: megkéred [12:05:24] Nővérem: hogy a kilós kenyeret rakja be [12:05:32] Nővérem: és egybe leszeli…..
Minden a legnagyobb rendben. A technika egyelőre hasít. Skype videokonferenciák segítségével tudjuk intézni a tengerentúli élménybeszámolók megtartását. Most éjjel fél 2 van ott. Skype-on be van jelentkezve nővérem, de nagyon remélem, hogy alszik, és csak úgy hagyta. :)..
 "Itt vagyok, megérkeztünk.....ez valami csoda....hihetetlen, mintha egy filmben lennénk....nyugodjatok meg....köszönök mindent.....!!!!!!!!!!!!"         ..
 Leszállt a gép magyar idő szerint 23:08-kor.New York, New York... ..
Várakozunk. Még nem szállt le a gép.....
Nővérem most indult ki majdnem 3 hónapra Amerikába. Fontosak vagyunk egymás számára, bár ezt nem mindig mondjuk ki, de olyan testvérek vagyunk akik mindig ott lesznek egymásnak, ha valami baj lenne.Mindenki tudja, hogy 3 hónap nem nagy idő. Gyorsan eltelik, főleg nyáron. Az ember nincs…..
  A csontevő (Bone Eater) egy amerikai horrorfilm, melyet 2007-ben mutattak be. A történet szerint egy indián legendából származó lény, a Csontevő gyilkolja egy kisváros lakóit, akik megszentségtelenítették az indiánok szent helyeit. A legmerészebb álmaimat is felül…..
 Sziasztok!Már régóta játszom a gondolattal, hogy elindítom ezt a blog-ot.A fő célja az lenne, hogy elrettentsem az embereket 1-1 film megnézésétől vagy éppen felkeltsem az érdeklődését néhány perverzebb lelkületű horror fanatikusnak.Annyit tudnotok kell rólam, hogy egy…..