Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanufeleség

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel jöttem haza a szentmiséről, és találkoztam Jehova tanúival. Most is ketten voltak, és most is megállítottak. Engem mindig megszólítanak. Ők is, az adományt kérők is, meg úgy általában mindenki. Talán a képemre van írva, hogy kedves és barátságos vagyok, aki senkinek…..
tanufeleség 2012.01.13 17:36:13
@Zsolt520:

Kedves Zsolt!

HOzzád részben hasonlóan értek Jehova Tanuinak tanításaihoz, de előre leszögezem én nem vagyok Tanu és nem is leszek az Soha!!Az én bűnöm ha az -nem tudom- h meggondolatlanul talán az érzelmektől vezetve felesége lettem egy TAnunak!Mai ésszel biztos h nem lennék az.MAx együttélnék vele, (ami persze náluk elképzelhetetlen) engem is megpróbáltak "meg vagy eltériteni", de szerencsére időben észbe kaptam.
Két dolog miatt kezdtem csak el irni:
az egyik h nem lettek helyesen kiirva a bibliából kiemelt versek,mert amit a Tanuk által fordított és használt Biblia annak kicsit más a szövege: pl MÁté 5:3: Boldogok akik tudatában vannak szellemi szükségletüknek mivel övék az egek királysága. Az ő bibliai forditásuk szerint ez igy hangzik. de ebbe nem is bonyolodnék jobban bele, csak kiigazítani szerettem volna -és nem melléjük állni-! A másik dolog: borzasztóan idegesítő és számomra elfogadhatatlan, h amióta a családunk bővült a nyakunkra járnak a vének,(ők irányitják a gyülekezetet) szó szerint hetente jönnek hivnak és ZAKLATNAK minket! hol a magánélet? a család szentsége?na erről tudnék még írni, ha valakit érdekel egyáltalán!Szerintem kevesen merik vállalni h mi áll a háttérben, és szó szerint valami agymosást végeznek azon akik hagyják magukat! Hozzáteszem még h senkit nem akarok megbántani, mindenkinek saját akarata van, és olyan vallása amilyet magáénak érez!
tanufeleség 2012.01.14 17:42:28
@APOSTOL - Szemben az árral.:
rendben, én csak szerettem volna megosztani a tapasztalataimat.ha időm engedi még jövök-ha nem gond-(amugy én is katolikus vagyok)