Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Albertom

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nagy a nyomás a kormánypártokon, nagy a nyomás a jobboldalon. A Fidesz támogatói bázisának aktivista keménymagjában ilyenkor mindig megjelenik a mutassuk-meg-mi-is igénye. Nehéz ügy ez. A tüntetős-felvonulós műfaj egyértelműen ellenzéki, ami jól állt vagy legalábbis…..
Albertom 2012.01.13 15:07:22
@Google: Talán nálunk nem pont ugyanezt műveli a kormány az ellenzékkel? Ezek szerint Gyurcsánynak van igaza, hiszen a kormány mással se foglalkozik mint az elmúlt 8 évvel, "miközben összeomlóban minden körülöttünk", ők folyton csak visszamutogatnak. Tehát akkor Gyurcsánynak van méltósága, amit meg is érdemel, hisz "annak van méltósága, aki állja, mint azoknak, akik egymást túllicitálva adják a pofonokat"
Köszönjük Emese!
Albertom 2012.01.13 15:35:13
@tevevanegypupu: Előbb talán olvass utána, hogy egyáltalán mi az az IMF mielőtt olyanokról írkálsz, hogy mi tehetné tönkre. :)))))))))))
Amúgy meg nyujtsál be panaszt, hogy nekünk senki nem adhat leckét, meg senki nem tehet tönkre. Valósznűleg kurvára érdekelni fogja a világot. :)))) Csak mi adhatunk leckét mindenki másnak, mi tehetünk tönkre mindenki mást.
Medgyessy ország eladósító programját a Fidesz is megszavazta. Hatalomra kerülésük óta pedig növekedett az államadósság, nőtt a munkanélküliség, romlott az életszínvonal, csökkentek a fizetések, emelkedtek az adók, a közüzemi díjak, az üzemanyagárak, romlott az ország finanszírozhatósága, recesszióba fordult a gazdaság, soha nem látott szintre csökkent a magyarokkal szembeni bizalom. És hol van most kína, hol vannak az orszok, az arabok, bárki? Hol van egyetlen ország akit sikerült magunk mellé állítani? Hol van legalább egy szövetséges? A kormány legbizalmibb emberei menekülnek és fordulnak szembe Orbánnal, Matolcsy már meg se mer szólalni, Schmitt csalás miat fog lemondani napokon belül. Ez minden amit fel tudtok mutatni, ez a ti büdös nagy méltóságotok!