Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soda

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy egész franchise indul el az egykori nagy sikerű nyelvművelő műsor feltámasztásával. Grétsy László és Schmitt Pál végre közös műsorban. Az új "Álljunk meg egy szóra!" egy reality jellegű műsor lesz, amelyben az államfőt fogja folyamatosan kísérni…..
soda 2011.03.20 02:25:43
Laudator temporis acti Éjszinü 2010.08.28 17:07:00
Ma reggel jutott eszembe a jellegzetes homéroszi toposz, amikor egy rutinos mozdulattal sikerült elkerülnöm, hogy kisebbik gyermekem elhelyezzen az arcomon egy "buktát" (na nem mintha számítana, de hát a reflex): "kikerültem az éjszinü véget". Gyakori sorvégződés ez az Iliászban,…..
Kedvenc hipermarketem pénztárainál, a sorban állás közben tudományos megfigyeléseket végzek. Ezen kutatás eredményei alapján döntöm el mindig, hogy most éppen melyik sor végére álljak. A bevásárlástudományban teljesen járatlan (= totál amatőr) vásárló mindig az éppen…..
A KMK-kollektíva megint ad egy balhorgot a hazai GDP-nek, a HypeGames ugyanis flash verziót készített az fps játékok ősatyjából, a Wolfenstein 3D-ből! Most már munkaidőben  is kaszabolhatunk egy jót az okleveles náci- és zombivadász Blazkowicz ügynökkel, a csoffadt művirágok…..
Fantasztikus cuccok forognak a szuperolcsó áruk piacán. Balisto például egy normális papírzsebkendő árának negyedéért vett akciós magyar terméket, amelynek gyártója igazi nagyvonalú trükköt vetett be, ami az árat nézve kicsit feleslegesnek tűnik. A trükk az, hogy Top 100-nak…..
Miért ne történhetne meg, hogy az ember kerékpárt vesz egy autógumis műhelyben, a tulaj talán megunta már, vagy vett egy újabbat. Nem is ez a lényeg, hanem hogy főhősünk megveszi, átmászik vele a szögesdrót kerítésen, aminek másik oldalán tökéletes minőségű kerékpárút…..
Jogász a családban, itt egy egyszerű szerződésminta :-)Jegyzőkönyv és megállapodásMely készült 2009. április 8. napján a ... címen a lakás nagyszobájában végrehajtandó szexuális aktus körülményeinek előzetes meghatározásáról Jelen vannak:-... (továbbiakban: férfi)-...…..
soda 2009.06.18 14:53:37
Neked is fontosak az értelmetlen, felesleges dolgok? Te is azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának? Vagy egyszerűen csak eleged van belőle, hogy mások mindig valami konkrét dolog ellen vagy mellett tüntetnek? Akkor gyere velünk tüntetni!…..
Nehéz helyzetben van az a torrentező, aki nem a mainstream filmtermésre kíváncsi. Nem mintha ne lehetne találni jó művészfilmes letöltőoldalakat szerte a weben, de azért jóval bonyolultabb dolog ez, mint az aktuális kasszasikert lehazudni az internetzről.Meg amúgy is, a…..
A férfiharisnya buzis, legalább is azok szerint, akik nem értenek sem a melegekhez, sem a férfiharisnya témához. Valami hasonlót kifejezést használnak erre az öltözködésre teljesen elítélően és sértően persze. Sokszor eszembe jutott, hogy vajon azok a melegek, akiknek szintén nem…..
soda 2008.11.29 15:38:35
Azt hiszem, eleg hitelesen tudok velemenyt alkotni, mert most hallottam eloszor olyanrol, hogy ferfi ember nejlonharisnyat viseljen (persze anelkul, hogy transzvesztita, szinesz, stb lenne).

Az, hogy ki mit fogad el, es mit itel el, egyedul kultura kerdese. Nekem speciel van valamifele vonzalmam egyes nem megszokott dolgok irant. Peldaul eleg jol kialakult velemenyem volt alapvetoen a vilagrol, mikor eloszor talalkoztam olyan emberrel, aki nyiltan vallalta, hogy meleg. Hangsulyozom, tokeletesen biztos vagyok benne, hogy ferfi letemre kizarolag nokhoz vonzodom. Es megis valahogy kulonosen szimpatikusnak tartom a melegeket.

Oszinte leszek, az elozoek ellenere ugy gondolom, hogy soha nem hordanek nejlonharisnyat, es ha latnek egy ferfi embert, akin van, bizony megmosolyognam. Nem hiszem azonban, hogy ettol en beszukult, vagy ketszinu vagyok. Ezalol a melegeket is, sot mindenkit felmentek. Ez egy termeszetes elso reakcio. Mindenkinek vannak olyan dolgai, amiket el kell fogadtatnia masokkal, es onnantol, hogy valaki felvallalja magat, vallalj azt is, hogy mar csak statisztikailag is rengeteg embernek nem fogja szeretni. Ennek ellenere nekik is megvannak azok a dolgok, amiket nem tudnak beleilleszteni az ertekrendjukbe.

Nagyjabol azt akartam ebbol kihozni, hogy biztos vagyok benne, hogy sokan elitelnek benneteket is, de ez pont arra ok, hogy hirdessetek magatokat. Nem vagytok senkire artalmasak, ha bekerul a harisnyas ferfi kepe a koztudatba, biztosan szelesebb korben lesztek elfogadottak.
 Összehajtva akkora, mint egy átlagos mobil. Széthajtogatva azonban az egyik legnagyobb kijelző, amit mobilra tehetünk. A Samsung mutatta be Japánban az összehajtogatható kijelzős mobil prototípusát. Persze még semmi hír arról, hogy mikor tervezik a sorozatgyártást,…..
Ahogy a címben van, golyóálló díszzsebkendő, kevlárból készült és szívlövés esetén megállítja a golyót. Egyébként szerintem semmi értelme, mert a profik vagy a hasra céloznak, hogy elvérezzen az áldozat, vagy a fejre, ami megint csak végzetes. De létezik, megvehető, biztos…..
Legutóbb arról jelentek meg találgatások, hogy a negyedik mobilszolgáltató virtuális lesz, most azonban az NHH azt mondja, hogy megfontolja a negyedik mobilfrekvencia újbóli kiírását.A Nemzeti Hírközlési Hatóság először július 16-án meghallgatja az érdekelteket…..
Bigyóblog Laptop/desktop hibrid 2008.06.24 10:33:00
Egy koreai dizájner, Won-Seok Lee ötlete ez a számítógép, mely igazából asztali gép, de mégsem. Nincs kijelzője, de a tetejét elforgatva, rávetíthetjük a falra a képet. Természetesen futurisztikus géphez érintőbillentyűk járnak, láthatatlan dvd-író/olvasó kombóval. Ja, és…..
Ugye tegnap hajnalban élesedett a Gmail Labs Edition. A 13 kísérleti minialkalmazásból azért találtam egyet-kettőt, melyet valószínűleg hosszabb távon is megtartok. Na de vegyük sorba. Quick Links - Nekem bejött ez a funkció. Arra használom, hogy okosabban tudjam szortírozni a…..
A backdoor üzenetek robbanásszerű fejlődésének köszönhetően már nem csak a kirakatokban, hanem lépcsőházban, parkolóban vagy akár Hűvösvölgyben az erőben is találkozhatunk váratlan üzenetekkel. Olcsó árak, szép környezet, mi kell még?  * * * A mellékelt képet a…..
Art Lebedev álombillentyűzete sokak fantáziáját megmozgatta, ugyanakkor az 1564 dolláros árat kevesen tudják kifizetni. Az Optimus Maximusról azt kell tudni, hogy a gombok alatt egy-egy OLED-kijelző található, így bármilyen karakter beállítható, legyen az latin, ciril, arab vagy…..
Megabullshitbombát dobtak fővárosunkra! Az állítólag "januárban induló" Modern Plasztika Sebészet állítólagos amerkásmagyar plasztikai sebésze kíván forradalmat indítani a hegyes végűre műtött fülekkel. Ilyen szövege van, hogy: Új divat terjed New York zeneőrült…..