Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csontember

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nagy a nyomás a kormánypártokon, nagy a nyomás a jobboldalon. A Fidesz támogatói bázisának aktivista keménymagjában ilyenkor mindig megjelenik a mutassuk-meg-mi-is igénye. Nehéz ügy ez. A tüntetős-felvonulós műfaj egyértelműen ellenzéki, ami jól állt vagy legalábbis…..
csontember 2012.01.13 12:03:34
@tevevanegypupu:

Tudsz vitatkozni a megállapításaikkal?
Tudsz vitatkozni a konkrét tényekkel?
Tudsz vitatkozni Járai Zsigmonddal?
Tudsz vitatkozni azzal, hogy kapott időpontot-e fellegi és ha nem, miért nem?

A tények azok tények apukám, ha a Füles magazinban jelennek meg, akkor is. Járai ráadásul kő Fideszes, én a helyedben hallgatnék rá, ha azt mondja, hogy itt gondok vannak. És nem ő az egyetlen jobboldali, akinél megszólalt a vészcsengő.

A Schmitt ügyben pedig itt tudod összehasonlítani az eredetit és a Palizált változatot:
hvg.hu/itthon/20120111_Schmitt_doktori_disszertacio_plagium

De te inkább várd csak meg, hogy megmondják neked az ILLETÉKESEK, hogy miben higyjél, úgyis ahhoz vagy szokva, nehogy véletlenül a saját szemednek higyj.

Felmondhatod nyugodtan az orábni leckét, adhatod az értetlent, de amikor a vezéred megannyi törvény visszavonása és személycsere után aláírja az IMF szerződést, akkor már nem nagyon lesz mit magyarázni. A kormány már megbukott az erkölcstől kezdve a gazdaságig, minden elképzelhető téren.
csontember 2012.01.13 12:44:56
@tevevanegypupu:

De gondolom ezen a téren is az ILLETÉKES elvtársak megnyilvánulására vársz, hiszen az EU és az IMF KONKRÉT kifogásai ezer helyen megjelentek, többek közt az általam belinkelt cikkekben is megtalálod őket, de ez szemmel láthatólag nem zavart meg abban a hitedben, hogy ilyenek nincsenek, hisz Orbán Viktor azt üzente, hogy nincsenek és amíg ő azt üzeni, addig az úgy van. Illetve inkább addig még van egy hajszálvékony szalmaszál, amiben bízni lehet, hogy talán mégis a kormánynak lesz igaza és így neked sem kell beismerned magadnak, hogy tévedtél amikor bíztál bennük. Erről szól ez az egész, Fidesz szavazók tömegei élik ezt át nap mint nap, magyarázzák maguknak, hogy miért is jó az ami rossz és csak várják a csodát a végtelenségig, amitől majd bebizonyosodik, hogy végig nekik volt igazuk.

De egyszer bizony eljön az ítlét napja, amikor már nem lesz több szalmaszál. Hidd el, nem szégyen beismerni, hogy tévedtél, mindenkivel előfordul, viszont minél később engeded magad eljutni a felismerésig, annál szarabb lesz.
csontember 2012.01.13 12:54:40
@tevevanegypupu:

Mondtam én, hogy jót akar az EU? Számít egyáltalán, bármit is, hogy jót akar vagy rosszat? Az ő kezükben van pénz, hatalom, a miénkben meg semmi. Ezt még egy ovis is tudja.
Tárgyalással el lehetett volna érni ezt-azt, mint ahogy eddig minden kormánynak sikerült, Orbán viszont tárgyalás helyett inkább egy szál buzogánnyal nekiindult az Abrams tankoknak és a Eurofighter vadászgépeknek, azzal, hogy most aztán szétveri őket. Aztán meglepődött, hogy nem fog rajtuk a buzogány. Ők meg most visszalőnek, csak a biztonság kedvéért.

Sajnos nem kell már sokat várnod az áhított bizonyítékaidra, de arra azért ne nagyon számíts, hogy a vezéred száját egyetlen olyan mondat is el fogja hagyni ami arra utalna, hogy rossz dolog történt. Ha őszinteséget akarsz, inkább kérdezd a pénztárcádat.