Regisztráció Blogot indítok
Adatok
büse

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kossuth tér, visszatér! – bár valószínűleg Lanczner „Satu” Ferdinándék se gondolták volna, hogy maga az egykor takarodásra felszólított lotyaszájú pápai gyerek fog visszaavászkodni a Kossuth térre, egy éhségsztrájk erejéig. A Parlament előtti köztér újra élénkül:…..
büse 2012.09.10 16:41:21
@borci: IGAZAD VAN
Hétfőn mi is beszemléztük, hogy a Borsnak azt állítja a 35 éves Hada Renáta, hogy 12 évig szeretője volt egy közismert tévés celebnek. A sztori persze ma folytatódik a Borsban, Renáta azt még mindig nem mondja meg, hogy ki az illető, de legalább szűkíti a…..
büse 2012.06.05 15:19:39
@perrymason: FIDERIKUSZ.
Lapunk megtudta, hogy a miniszterelnök legutóbbi évértékelőjénél hollywoodi szakemberek is közreműködtek. Josh Paulson már több Oscar-díjátadót is rendezett, az általa bevezetett újítások Orbán beszédén is sokat javítottak...
büse 2012.02.17 07:56:03
Nem lesznek olyan munkavállalói csoportok, akik rosszul járhatnak az egykulcsos adórendszerre áttéréssel - jelentette ki Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, miután a kormány - Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével - a munkaadók és a munkavállalók szervezeteinek…..
A Demokratikus Koalíció elnöke újabb médiaeseményt hekkelt meg, és az LMP tüntetése után a Viszkis szabadulását is saját hasznára fordította. A mostanában feltűnően sokat szereplő ex-miniszterelnök természetesen Ambrus Attila szabadulásakor sem bírt távol maradni, lesből…..
A szombati Fehérvár FC–Dunaújváros NB II-es labdarúgó-mérkőzés 88. percében pályára lépett a fiatal tehetség, Orbán Gáspár. A számára jutó 120 másodperccel ügyesen sáfárkodott, volt egy rövid sprintje, egy jó passza, és közös erővel szerelte az ellenfél…..
 Csalóka ez a napsütés így télvíz idején. Az ember ücsörög a parlamentben, dolgozik az unortodox gazdaságpolitikán, aztán meggondolatlanul kimegy egy kicsit a szabad levegőre szalmakalap vagy napernyő nélkül, és már meg is történik a baj. Ez történhetett Mr. Kuszaszemmel…..
Hol volt ma a nagyarcú Pintér Sándor?Az operaházi demonstrációnál ott volt. De hol volt most? Vagy az arcosság csak addig tart nála, amíg tudja, hogy békés emberekkel áll szemben, ha fekete dzsekit és bakancsokat lát, akkor inába száll a bátorsága? Már régen eltelt az a két…..
Hogy jött ki ez a szám? Vegyük sorjába:Az a 2.800.000 magánnyugdíj-pénztár tag, aki önként és dalolva odaadta a megtakarítását a kormánynak biztosan ott lesz, hisz már eddig is lojális volt a kétharmaddal szemben. Inkább lemondott a leendő magasabb nyugdíjáról, csakhogy a…..
Régi időket idézett föl bennem kormányunk legfrissebb ötlete: tüntetés az ellenzék ellen. Orbán Viktor és kormánya úgy küzd az Operás tüntetés kísértő rémével, mint a tb protkóra szoruló fogatlan apóka a szalonnabőrrel, megrágásra és lenyelésre képtelenül. Annyira…..